Wpis z mikrobloga

@UsmiechnietaPolska: l3stko to już nie bardzo zostało coś więcej niż kompromitacja. Reszta uberk0nfiarzy jak volki, kleopatrixxy itd to po p----------h wyborach przez k0nfę albo zamknęła mordę, albo po prostu zniknęła z tego portalu. L3stek wygląda jakby jakąś schizofrenię dostał i nawet jak mu pokażesz wyniki głosowania k0nfiarzy w sprawie ziobry to próbuje udawać, że rzeczywistość wygląda przeciwnie
Kryspin013 - @UsmiechnietaPolska: l3stko to już nie bardzo zostało coś więcej niż kom...

źródło: 7ed5eafa2b9232ed6d74545425d425d5838aa4e89d15cbf309043ca18056ee6a

Pobierz
  • Odpowiedz
@UsmiechnietaPolska: Jak tak czasem czytam wypociny tych konfederatów, to nie mogę uwierzyć, że to prawdziwi ludzie xD Oni albo z jednego psychiatryka piszą, albo mieszkają na jakimś odludziu, bo ja nigdy takich tępych głów nie spotkałem w moim życiu xD
  • Odpowiedz
@UsmiechnietaPolska: mam straszną bekę z tego jak wyobrażę sobie to jak kibice konfederacji i pisu muszą się pocić wymyślając prompty a potem czekają z niecierpliwością na wyniki, potem selekcjonują który obrazek im wyszedł najlepiej i choć trochę realistycznie
  • Odpowiedz