@skaza: zrobione elegancko, tylko kolor paskudny (jak dla mnie ;) ). Jakbym miał się czepiać na siłę, to szkoda, że tego gniazdka nie opuściłeś poniżej blatu pralki.
@skaza: to dwa gniazdka bym robił, jedno schowane i tylko do pralki, a drugie nad pralką do ewentualnego włączania innych rzeczy. Dla samego pozbycia się tego dyndającego kabla moim zdaniem byłoby warto, zwłaszcza, że to była tylko kwestia wykucia kawałka bruzdy,
@Jarek_P: odpowiem Ci grzecznie tak: jeden by chciał inny kolor, inną lampę, inną umywalkę, parawan, zasłonkę i można by tak wymieniać w nieskończoność. A drugi chce zrobić i wyjść, żeby się to nie ciągnęło w nieskończoność. Dodam jeszcze że poniżej mieszkały dziadki wystraszone że się wojna zaczęła od hałasu, a powyżej koleś co ma zdalną pracę i pieska który się stresuje. Zdrowia
@skaza: oj ale nie spinaj się, robotę zrobiłeś elegancko i gratulacje za to, jak to wygląda. O gniazdku napisałem na zasadzie "do czego by się tu przyczepić tak dla zasady", nie by jątrzyć.
@skaza jakbym widział swoją łazienkę. Grzejnik, szafka z umywalką, wisząca szafka, lampka. Wszystko mam to samo :D jedyne co bym zmienił to zamiast firanki dał szklana zasłonę ale to tylko dlatego że nie lubię tych firanek :D
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
źródło: temp_file723715472010994288
Pobierzźródło: temp_file8014995124422478915
Pobierzźródło: temp_file7348691060398822742
Pobierzźródło: temp_file5563297447446226808
Pobierzźródło: IMG_20241219_133827
Pobierz@skaza: oj ale nie spinaj się, robotę zrobiłeś elegancko i gratulacje za to, jak to wygląda. O gniazdku napisałem na zasadzie "do czego by się tu przyczepić tak dla zasady", nie by jątrzyć.