Wpis z mikrobloga

Pytanie odnośnie supportu GGG - kupiłem dostęp do PoE2 przez Steama, zapominając, że mam do niego podpięte stare, nieużywane konto, a główne konto z PoE mam na PS5. Napisałem do nich tydzień temu na maila oraz przez wiadomości na stronie PoE z prośbą czy mogą mi usunąć linka Steam na starym koncie, żebym mógł podłączyć konto z PS (gdzie mam już dużo rzeczy kupionych z PoE). I cisza. Ktoś ostatnio pisał do supportu w jakiejś sprawie i dostał odpowiedź? Mają aż tak zapchane teraz kanały komunikacyjne?
#pathofexile #pathofexile2
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sto0osik a można a w ogóle połączyć konto ps i steam? Wydaje mi się że nie
a co do mtx to tak jak wyżej, one i tak nie przechodzą z ps na pc, podziękuj Sony za taką politykę xD
  • Odpowiedz
@sto0osik: Ja mam podobną sytuację – otrzymałem odpowiedź dokładnie po 10 dniach. Teraz weryfikują, czy to konto jest na pewno moje. Musiałem podać kilka informacji: nazwę konta, nazwy moich postaci oraz numer rachunku z zakupu wczesnego dostępu
  • Odpowiedz
@Marcines: ja gram na przemian na PC przez launcher i na XSX, wszystkie moje stashe premium zostały normalnie przeniesione (wcześniej musiałem sparować konta w panelu na stronie POE)
  • Odpowiedz
  • 0
@kopii o krajst, to se jeszcze poczekam, będę musiał na nowo postać ogarniać, ale pograłem już trochę i kolejne podejście to będzie przyjemność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz