Aktywne Wpisy

anoysath +164
Dzisiaj byłem oddać krew.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
I powiem wam tak: albo ludzie nie wiedzą, jakie bonusy tam rozdają, albo naprawdę lubią przepłacać za życie.
Najpierw: dwa dni wolnego od pracy.
Nie jeden. DWA. Płatne.
źródło: temp_file9135253731668194721
Pobierz
BuzzWeed +6
Polska paczka dla Kolumbijki.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.
Zastanawiam się co jeszcze mógłbym dorzucić do paczki która chcę wysłać znajomej z Kolumbii.
Zamysł jest by były to rzeczy typowo Polskie lub kojarzące się z naszym krajem.
Uprzedzając, mam już: Customową koszulkę kibica, koleżanka jest metalheadem więc nie zabrakło też koszulki Behemotha.
Jest już ptasie mleczko, pierniki Toruńskie i Draże Korsarze, Prinsesse i Prince Polo...
Macie jeszcze jakieś pomysły?
Pomocy, muszę to wysłać dziś najpóźniej jutro.

Wyłapałem ostatnio na promce ostatnią sztukę Pum Velocity 3 za naprawdę niezłą cenkę. Rozmiar miał być 28,5 cm, a więc pół centymetra więcej względem normalnego rozmiaru. Okazało się że był to jakiś błąd, a buty które do mnie przyszły są w rozmiarze 11,5 US 29,5 cm. Fitują całkiem przyzwoicie, w pięcie trzymają nieźle, a z przodu mam całego kciuka wolnego miejsca. I tutaj pojawia się pytanie: zatrzymać je? Wewnętrzna cebula mówi tak, bo w mniejszym rozmiarze kosztują ~150 ziko więcej xD Z drugiej strony czy nie ma ryzyka że będę w nich człapać, albo po czasie zrobią się zbyt luźne?
#bieganie #buty #kiciochpyta #pytanie
źródło: IMG_5661
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: IMG_5664
PobierzJedni biora z 0,5 ro, miaru wieksze inni nawet 1.5 jak cieza to zostaw.
Na przyszlosc sugeruje patrzec na rozmiar jp (jpn), to jest rozmiar w cm a nie jakies dziwne przeliczniki.