Aktywne Wpisy

Czytam sobie dzisiaj, że polska giełda sobie kiepsko radzi... Zawsze mnie dziwi fenomen, że ludzie inwestują w lokalne rynki z których pochodzą.
Ten sposób myślenia sugeruje, że gdybyście byli z Kenii, to byście inwestowali w kenijską giełdę. Wiec jeżeli to byłoby dobry pomysł, to dlaczego teraz nie inwestujecie w Kenii? A dlaczego teraz w Polsce?
Jakie najlepsze deale zrobiliście na polskiej giełdzie? Bo tak ogólnie to nie wygląda to różowo na przestrzeni 20 lat
Ten sposób myślenia sugeruje, że gdybyście byli z Kenii, to byście inwestowali w kenijską giełdę. Wiec jeżeli to byłoby dobry pomysł, to dlaczego teraz nie inwestujecie w Kenii? A dlaczego teraz w Polsce?
Jakie najlepsze deale zrobiliście na polskiej giełdzie? Bo tak ogólnie to nie wygląda to różowo na przestrzeni 20 lat
źródło: temp_file3618879564772111915
Pobierz
janekhe +34
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego spotify ale temat upadł.
Wiem, bo sama pracowałam przy tym projekcie
źródło: d8355ae354f6b1dbacd3afb71acc29ca16c85bc6413cb1add669d8dd07d3a01e
Pobierz

#polityka #bekaztuska #4konserwy #konfederacja
źródło: Ge7tnkbWcAADWnN
Pobierz@Wraczek: niestety nie idzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Ge67kVVW0AABgsT
PobierzNo tak, jak pis gwałcił wszystko co mógł to konfie nie przeszkadzało. Ale młot do burzenia pisowskiego betonu to już konfę boli, bo nie daj boże jeszcze by się stolik wywrócił.
@janekplaskacz: przeszkadzało, ale w TVN ci o tym nie powiedzieli więc nie wiesz.
No tak, mówili w TVPIS.
Serio, coś ty? Serio nie dotarło do ciebie, że to była kpina?
To, czego ja nie rozumiem to waszej tęsknoty do tych czasów.
A jednak mocno pracujecie, żeby to
I to dlatego teraz najwyższym honorem konfy jest obrona PiS'u w każdej możliwej sytuacji xD?
Co to o nich świadczy, nie wiem choć się domyślam.
@wstanczyk: gdzie ta pisowska propaganda?
@L3stko: Wygląda na to, że subiektywnie urosła.