Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#polityka #bekaztuska #4konserwy #konfederacja
źródło: Ge7tnkbWcAADWnN
Pobierz@Wraczek: niestety nie idzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Ge67kVVW0AABgsT
PobierzNo tak, jak pis gwałcił wszystko co mógł to konfie nie przeszkadzało. Ale młot do burzenia pisowskiego betonu to już konfę boli, bo nie daj boże jeszcze by się stolik wywrócił.
@janekplaskacz: przeszkadzało, ale w TVN ci o tym nie powiedzieli więc nie wiesz.
No tak, mówili w TVPIS.
Serio, coś ty? Serio nie dotarło do ciebie, że to była kpina?
To, czego ja nie rozumiem to waszej tęsknoty do tych czasów.
A jednak mocno pracujecie, żeby to
I to dlatego teraz najwyższym honorem konfy jest obrona PiS'u w każdej możliwej sytuacji xD?
Co to o nich świadczy, nie wiem choć się domyślam.
@wstanczyk: gdzie ta pisowska propaganda?
@L3stko: Wygląda na to, że subiektywnie urosła.