Aktywne Wpisy

Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to

encore26 +187
źródło: temp_file6051695492494807901
Pobierz

źródło: 9dw8by
Pobierz@Pieszczoszek_Czyscioszek: cope, stanowisk R&D jest przecież tak mało, że to wystarczy jedynie by być mądrzejszym z krudziarzy
@Dalamar: a tam też wyłącznie kobiety, więc w zasadzie jesteś w dupie i albo zamkniesz ryj albo wylatujesz
@BlackpillMonster @deletenomads @patryk-kabacinski-1 @Zlmmerman @goral27 @pankalmar w życiu poznałem tylko jednego naprawdę dobrego Scrum Mastera. Ale żeby SM miało sens, to w projekcie zaangażowanych musi być więcej zespołów. SM przy jednym zespole czy 2 w projekcie
@enten: Po prostu zgadzam się, że posiadanie niszowej wiedzy nie gwarantuje wysokich zarobków i może inne drogi są lepsze - istnienie managementu to udowadnia.
Natomiast podtrzymuję to, co powiedziałem - gdyby kodoklep nie był kodoklepem, co rachnuek różniczkowy zna z fimików e-trapeza, to nie musiałby klepać CRUDów w sprinatch ze scrum masterką po
@Pieszczoszek_Czyscioszek: No i ja się zgadzam z Tobą. W akademii jest cała masa ludzi, którzy mają wywalone w zarobki a robią to co robią z czystej ciekawości, pasji, a robią trudne rzeczy, a nawet są i tacy co po prostu lubią uczyć a robienie nauki to dodatek. Tak
@enten: Plusik.
@deletenomads: taa, jedyne co zakuwała, to murzyńskie węże na orgazmusie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@patryk-kabacinski-1: tylko w głowie SMa XD
Zastanawiam się w jakim świecie żyjecie bo ja nie znam nikogo kto by był lub znał taka laske co po g---o kierunku zarządza informatykami i zarabia brutto 10 koła xd
@patryk-kabacinski-1:
95% firm?