Wpis z mikrobloga

Przeglądam sobie knightow na markecie i sporo z nich jest wyskillowanych na 100+ we wszystkich trzech rodzajach broni. Takie decyzje biorą się z choroby psychicznej czy jest jakiś powód, żeby rozważyć poświęcenie skillowania tylko jednej broni na rzecz takiej "wszechstronności"?
#tibia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klamkaodokna ziomek tibiarz mi napisal: kiedys na jakims streamie chlop gral na kilka broni zaleznie od miejscowki i mobkow, postac byla wlasnie wyskillowana na 2 bronie. Tlumaczyl ze jedna bronia tu wykreca wiecej, a druga tam. I przyladowo ze clubem (best in slot) ze skillem 100 gdzies tam wykrecal wiecej niz swordem na 120. Chodzilo chyba tez o robienie danej broni pod konkretny zywiol. Nie wiem jak to serio wyglada w
  • Odpowiedz
@Glar: mogło tak być ale dawno temu kiedy jeszcze nie każdy rodzaj broni miał wszystkie żywioły w ofercie. teraz to nie ma sensu, bo i sword i club i axe mają bronie od każdego żywiołu
  • Odpowiedz
  • 1
@klamkaodokna no ogólnie meta wygląda teraz tak że knight używa wszystkich typów broni zależnie od sytuacji mam zioma 1k lvl i on też wyskilowal wszystkie typy broni :)
  • Odpowiedz