Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Hipokrytki i tyle same odrzucają starych nie zadbnanych mirasów w ich wieku, marząc jednocześnie o chadzie który ją poślubi i napłodzi jej dzieci i ma być jeszcze jej wierny ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
"Faceci wolą starsze" - tak pocieszają się samotne kobiety po ścianie.

@mirko_anonim: ''młode kobiety wolą starszych'' - tak pocieszają się wszelkiej maści przegrywy próbujące się dowartościować stawiające siebie w pozycji giga chada które uważają, że im się coś należy.
  • Odpowiedz
Albo patrzą na jakieś turbo atrakcyjne celebrytki, i gadanie typu „megan fox w wieku 36 lat, znalazła młodego i zarobionego gościa!”

@mirko_anonim: Śmiesznie się czyta te głupoty, jakby ci to napisać celebryci/celebrytki też są normalnymi ludźmi w momencie kiedy się kończy serial/piosenka lub cokolwiek innego. Znam kilku i kilka o dziwo ci którzy są bardzo znani często są normalniejsi jak influ którzy mają 100k w Polsce na przykład na instagramie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja już odliczam do 40-stki, od kilku lat nie byłem nawet na randce z braku motywacji

tinder tak zrył mi mózg, że wiem, że nawet taka 40 jedynie z desperacji by mnie wzieła "byle za mieszkanie płacił i sprzątał po sobie", nie wierzę już w prawdziwą miłość w moim przypadku, i pewnie tak zazwyczaj jest jeżeli nie miałeś powodzenia w młodości
  • Odpowiedz