Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacek-jerczynski: jak niby to narzucająca się i logiczna bohaterka skoro w tylko jednym zakończeniu trójki ruszyła na szlak z Geraltem? Poza tym z jej mocami jest OP, no i już raz uratowała świat, r-------a dziki gon, została Panią Światów. Więc fabularnie ciężko im będzie ją "wyzerować" żeby można było robić jakieś postępy, jeśli w fabule tym razem to ona będzie miała ratować Geralta i Yennefer to będzie to takie pójście
  • Odpowiedz
  • 1
Pamiętam tak miało wyjść gta San Andreas i postać była białosceptyczna ( ͡~ ͜ʖ ͡°) sam mówiłem że jpdl - grać nie będę. I co? Zajebista gra była. Czy w W4 zagram, nie wiem, nie jestem fanem, dopiero 2msc temu przeszedłem W3, grało się fajnie ale dalej fanem nie jestem :)
Gra to dodatek do życia, a tego szkoda na jakieś odpalanie się o pierdoły ;)
  • Odpowiedz
  • 1
jeśli nie umiesz pomyśleć z perspektywy kobiety w dziele kultury, to masz wąski horyzont

@LebronAntetokounmpo: ja p------e xD A skąd taki wniosek? Bo w tych dwóch konkretnych grach RPG wolałbym grać facetem? xD Co ty o mnie wiesz chłopczyku?
  • Odpowiedz
  • 2
Co do opa nikt nie każe ci grać, masz pewnie tysiąc innych gier RPG gdzie bohaterem jest facet.

@ggs-hg: no i nie zamierzam. I chętnie będę o tym głośno mówił.
  • Odpowiedz
@officer_K: wiem to, co o sobie napisałeś.

Generalnie po to mamy kulturę, żeby trochę inaczej spojrzeć na rzeczywistość. Między innymi daje nam możliwość przeczytania historii rycerza, podróżnika, króla, pilota statku kosmicznego, czy robotnicy w Chinach. Jeśli fakt innej płci protagonisty niż twoja to dla Ciebie zaburzenie immersji - to masz wąski horyzont. Ze wszystkich rzeczy, które w świecie Wiedźmina są trudne do przełożenia na naszą rzeczywistość, jak lisze, topielce, czy
  • Odpowiedz
  • 2
@LebronAntetokounmpo: ja p------e, jaki typ xD

A w twoim horyzoncie mieści się to, że moją ulubioną historią w grach jest The Last of Us? Obie części. A jednocześnie w wyżej wymienionych RPGach wolałbym grać postacią męską. Dodaje ci się to w głowie jakoś? Czy jesteś zbyt ograniczony i masz za wąskie horyzonty od razu szufladkując przez taką pierdołę? Preferencje co do płci bohatera gry definiują dla ciebie całego człowieka xD
  • Odpowiedz
@officer_K: tak mieści mi się. Też mieści mi się w moim horyzoncie to, że odpalasz mechanizm obronny i musisz mnie obrażać, jakby to na wykopie coś znaczyło xD

Preferencje co do płci bohatera gry definiują dla ciebie całego człowieka xD

@officer_K no nie wiem, może przepuszczasz staruszki na pasach i płacisz uczciwie podatki. Nie wnikam. Wchodzisz z tematem tego, że masz problem z graniem kobietą, daję swoją opinię.
  • Odpowiedz