Aktywne Wpisy

Dziś na potańcówkach każdy opowiadał że był na wakacjach w chinach w kenii w singapurze fajnie ja byłam k---a w kłodzku

golomb13 +197
źródło: G1gWMifaoAUjTM4
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: G1gWMifaoAUjTM4
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@wstanczyk: i co w związku z tym?
Gra to dodatek do życia, a tego szkoda na jakieś odpalanie się o pierdoły ;)
@LebronAntetokounmpo: ja p------e xD A skąd taki wniosek? Bo w tych dwóch konkretnych grach RPG wolałbym grać facetem? xD Co ty o mnie wiesz chłopczyku?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ggs-hg: no i nie zamierzam. I chętnie będę o tym głośno mówił.
Generalnie po to mamy kulturę, żeby trochę inaczej spojrzeć na rzeczywistość. Między innymi daje nam możliwość przeczytania historii rycerza, podróżnika, króla, pilota statku kosmicznego, czy robotnicy w Chinach. Jeśli fakt innej płci protagonisty niż twoja to dla Ciebie zaburzenie immersji - to masz wąski horyzont. Ze wszystkich rzeczy, które w świecie Wiedźmina są trudne do przełożenia na naszą rzeczywistość, jak lisze, topielce, czy
A w twoim horyzoncie mieści się to, że moją ulubioną historią w grach jest The Last of Us? Obie części. A jednocześnie w wyżej wymienionych RPGach wolałbym grać postacią męską. Dodaje ci się to w głowie jakoś? Czy jesteś zbyt ograniczony i masz za wąskie horyzonty od razu szufladkując przez taką pierdołę? Preferencje co do płci bohatera gry definiują dla ciebie całego człowieka xD
@officer_K no nie wiem, może przepuszczasz staruszki na pasach i płacisz uczciwie podatki. Nie wnikam. Wchodzisz z tematem tego, że masz problem z graniem kobietą, daję swoją opinię.