Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie starego chuopa 30+ jeżdżącego w skateparku na deskorolce z dzieciakami? Dokładnie tak sobie wyobrażam parapeciarzy na stokach. Żeby to jeszcze jeździli, ale nieee. Siedzi taki na środku stoku w tych pstrokatych ciuchach. Jak ja was nienawidze, boomery na deskorolkach bez kółek.
#narty #snowboard #alpy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Essapierds2007: wyobrażacie sobie starego chupopa 30+ jeżdżącego bez smaku i stylu na nartach? Nie zrobił żadnego tricku w życiu, nie miał nawet przez chwilę własnego vibe'u? Dokładnie tak sobie wyobrażam patyczaki na stokach. Jeździ taki od lewej do prawej w tych smutnych, obcisłych ciuchach. Jak jest mi to obojętne kto na czym jeździ, boomery, Z, czy millenialsy bez kółek.

#snowboard
varsaviak - @Essapierds2007: wyobrażacie sobie starego chupopa 30+ jeżdżącego bez sma...

źródło: IMG_20241214_203137

Pobierz
  • Odpowiedz
@fooczak jak ty się zesrywasz jak widzisz orczyk, drugi raz jak schodzisz z orczyku, a trzeci raz jak patrzysz na stok z góry. Jak już siedzisz to musisz mieć niezłą sraczkę, żeby coś z siebie wydusić
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: jak ja jezdze lepiej niz ty lezysz xD 33 lata na desce i widze takich januszy jak ty to sie turlam glowa po sniegu. Zerkasz z zazdroscia na snowpark, gdy tam wchodzisz zawsaze cie ktos o-------i, nadal nie rozumiesz czemu xD
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: xD dokladnie taki mam cel, zaimponowac twoim bękartom zeby zrozumialy jaki stary jest c-----y. by zrozumialy ze robiac to co on, beda tak samo nudni, nielubiani i przesiaknieci zolcia. Przy okazji twojej partnerce, ktora gdy podczas seksu ucieka myslami, mysli o moim podwojnym backflipie, corku 720 czy bs 270 lipslide 270 out. xD
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: not even close xD. Sry, no homo. Ale luzik, wkladaj sobie co tam chcesz. Ja juz koncze na dzis, bo czuje jak mi iq spada przy tej wymianie zdan. Staralem sie znizyc do twojego poziomu, jednak nawet odzywki masz slabe. Dokladnie tak jak zycie, siedz sobie tu dalej i udawaj, udawaj ze cos masz, ze cos umiesz, ze ktos cie lubi, ze jestes kims. Elo, spokojnego zycia. Mam nadzieje
  • Odpowiedz