Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

: przecież on jest pisowcem/konfiarzem i dowala się do Trzaskowskiego i generalnie KO z miliona innych rzeczy. Ma mnóstwo postów na temat polityki, więcej niż w kwestii mody. Pokaż mi, kiedy skrytykował za błędy modowe kogokolwiek z PiS czy Konfederosji.

@Gours: typie, przecież opisałeś właśnie siebie. Popatrz w swoim profil, jedyne, co robisz, to prowadzisz krucjatę ku chwale Trzaskowskiego, jeszcze ani razu nie widziałem, żebyś za cokolwiek go skrytykował. Aż
  • Odpowiedz
dop%#^dalają się do Trzaskowskiego o dosłownie wszystko

@Gours: skarpetki tanie/drogie cienkie/grube granatowe/czarne, bierz co chcesz i tak będzie źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@xetrov: chłopie, ależ ja nigdy nie ukrywałem, że jestem zwolennikiem Trzaskowskiego ;) Jeśli chcesz dodawać na czarno, dodawaj. W skrócie opiszę siebie i co możesz zastać na moim profilu.

Lubię, między innymi:
Trzaskowskiego, Tuska, Hołownię

Nie cierpię:
PiS, Konfederacji, partii Razem
  • Odpowiedz
  • 3
@Orowerbogatszy: dobra, sam prześledziłem jego posty o polityce od listopada i nie wiem, czy jesteś ślepy, czy co, ale jest ich 10. Chyba z blisko połowa całości. O modzie chyba żadnego. Uwaga, nawet jeden tweet krytyczny wobec PiS się w tej grupie znalazł (donoszenie Tarczyńskiego)
  • Odpowiedz