Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: Za to prezydent rapujący o ostrym cieniu mgły, ułaskawiający przestępców i jeszcze dający im ordery, jest w ciul poważny... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 3
@Orowerbogatszy: z pewnością nie głosował na PO. Stawiam, że na PiS, Konfederację, albo najbardziej „na lewo” 3D.

Ale dobrze, że doszliśmy już do clue ;)
  • Odpowiedz
@Gours: skoro to rozumiesz i robisz świadomie, no to nie wiem w czym problem. Ty robisz propagandę dla Trzaskowskiego,on dla Nawrockiego, ta sama sytuacja.

I z ta czarną listę to nie bierz do siebie, tak samo mam tam tego typa co wrzucał (lub nadal wrzuca) jak to konfie rośnie, albo sargento i to drugie cudowne dziecko dwóch pedałów, generalnie wszystkich, którzy są monotonni i wiem, co napisali, zanim jeszcze przeczytałem
  • Odpowiedz
@xetrov: Ale Roskosz w taki sposób napisał swój wpis jakby najważniejszą funkcją polityka było noszenie zegarków. Niezależnie od tego jakiej ten skrytykowany polityk jest partii jest to słabe. Wyszedłby z Patekiem, to by mu zarzucili łapówkarstwo, bo polityka takiej rangi nie powinno być stać na taki zegarek.

Facet z avatarem gdzie na czole ma logo Forbesa od 4 lat robi lekcję "stylu" politykowi, że zły zegarek ubrał. Idąc tym tokiem
  • Odpowiedz
@thomcios: nawet nie wiem i nie chcę wiedzieć kim jest jakiś Roskosz, dla mnie to jakiś kolejny random z internetu wart dokładnie tyle samo mojej uwagi co jakieś onlyfansiary. Chodzi o to, że tu nie liczy się co, tylko kto. Zgodnie z zasadą propagandy:
- Trzaskowski klei szyby taśmą? Gours chwali, Roskosz gani.
- Nawrocki wnosi zmywarkę na plecach? Gours gani, Roskosz chwali.
- Trzaskowski jedzie metrem? Gours
  • Odpowiedz
@xetrov:
- Trzaskowski klei szyby taśmą? Gours chwali, Roskosz gani. - tania propaganda
- Nawrocki wnosi zmywarkę na plecach? Gours gani, Roskosz chwali. - ordynarna propaganda, ustawka medialna
- Trzaskowski jedzie metrem? Gours chwali, Roskosz gani. - Trzaskowski metro zbudował - zero propagandy
- Nawrocki jedzie samochodem? Gours gani, Roskosz chwali. - nie wiem o co chodzi, może o to, że zbyt szybko przemieszczał się kiedy "pomagał" powodzianom - propaganda
  • Odpowiedz
@Gours: na ręce prezydenta jeszcze można by się było czepiać ze to zagrożenie bezpieczeństwa (tym bardziej ze większość głośników w takich urządzeniach da się bodajże użyć jako mikrofon) ale na ten moment to taki bezzasadne sranie się o bzdury
  • Odpowiedz