Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kearnage ktoś coś z tego szprechania rozumie? Czemu ta emerytka nie podjechała? Jeszcze początkowo myślałem że nie czuje auta o boi się uszkodzić ~~Mercedesa~~ o barierkę. No ale później? XD
  • Odpowiedz
@sodek systemy bezpieczeństwa zadziałały, inaczej mogłaby ruszyć z otwartymi drzwiami, a to przecież niebezpieczne;)
ciekawe czy jakiś autopilot nie pozwala świadomie wjechać w barierę.
@Mr_3nKi_ @kris006 może sparaliżował ją strach.
  • Odpowiedz
ktoś coś z tego szprechania rozumie?

@kris006: Ktoś pod innym wpisem z tym filmem mówił że gość jej tłumaczy że nie można tu wjeżdżać. Niemcy są dobrzy zamiast powiedzieć że ma uciekać jak najszybciej to ją poucza.
  • Odpowiedz
dlatego powinny być obowiązkowe badania dla starszych osób

@Leotard00: Chyba na przejeździe każdemu spada IQ o 80 punktów. Jak u tego kierowcy ciężarówki z polski który spowodował straty na 12 milionów złotych.
  • Odpowiedz
  • 116
@sodek ostatnio powiedziałem w gronie rodziny, że po 70 roku życia powinny być obowiązkowe, coroczne badania lekarskie sprawdzające zdolność do kierowania pojazdami. Moja oburzona teściowa, stwierdziła, nie można czegoś takiego wprowadzać. Na pytanie o powód, odpowiedziała, że mogłaby nie zdać.

Kurtyna.
  • Odpowiedz
@Kearnage: nawet jeśli wpadła w panikę lub w inny sposób ją psychicznie przyblokowało, to autor nagrania mógłby wykazać chociaż minimum chęci ratowania życia i zdrowia. Przynajmniej kazać jej wysiąść i s--------ć.
  • Odpowiedz