@Larsberg: Niestety ale obawiam sie ze masz racje, jako programista potwierdzam, UE5 to tragiczny silnik do open worldow nie wiem na c--j sie na niego zdecydowali, ten silnik potrafi wygenerowac ladna grafike ale w pojedynczych scenach w open world bedzie tragedia z optymalizacja. Co do ekipy rowniez masz racje, wiekszosc ludzi z w3 zostala wywalona lub sama odeszla, a sam Tomaszkiewicz zostal wywalony na ryj niby za mobbing xD Gosc
@marso96 wybrali UE5 bo w------i z firmy mężczyzn odpowiedzialnych za projektowanie silnika gry, a że grubaski z tęczowymi włosami które zatrudnili w ich miejsce nie potrafią im napisać nowego silnika pod nową grę, to pojadą na gotowcu po najmniejszej linii oporu.
@HumanBeing: No tak masz racje, juz wczesniej cos tam plakali ze jak przyjmowali ludzi do pracy nad cp2077 to musieli ich uczyc silnika kilka miechow a tutaj biora ludzi z doswiadczeniem z ue5 ...
@Kuropatvaa Horizony to porażka? TLOU part 2 to porażka? Zwłaszcza TLOU, jedna z najlepszych gier jaka powstala w swoim gatunku, wedlug Ciebie to porażka? XD Jeszcze Nier i RE:VII? XDDDD
Napisalbym merytoryczny komentarz ale no k---a, jestem pijany i napiszw tylko XDDDD
@Duszqable: Napisze to jak dziecku bo widzę że nie rozumiesz. OP napisał że "4 powody dlaczego ta gra będzie totalną porażką:
* Baba bohater - żaden szanujący się chłop nie chce grę babą jeśli nie jest to Lara Croft z cycami na pół ekranu."
A ja mu wymieniłem gry które odniosły olbrzymi sukces wyśmiewając jego wysryw. Ale ok, widzę że z czytaniem jest duży problem. Pewnie jak tata powiedział że
4 powody dlaczego ta gra będzie totalną porażką:
* Baba bohater - żaden szanujący się chłop nie chce grę babą jeśli nie jest to Lara Croft z cycami na pół ekranu.
* Unreal Engine 5 - spróbujcie na tym zrobić wielki otwarty świat z sensowną optymalizacją xD
* Ekipa od Cyberbuga - tę grę tworzą ci sami ludzie co ostatnią "techniczną perełkę" od CDP
* Badoooski
#wiedzmin4 #wiedzmin #gry
źródło: new-witcher-4-witcher-polaris-728x410
PobierzLista gier totalnych porażek:
Tomb Raider (seria)
Horizon
https://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
Zwłaszcza TLOU, jedna z najlepszych gier jaka powstala w swoim gatunku, wedlug Ciebie to porażka? XD
Jeszcze Nier i RE:VII? XDDDD
Napisalbym merytoryczny komentarz ale no k---a, jestem pijany i napiszw tylko XDDDD
OP napisał że "4 powody dlaczego ta gra będzie totalną porażką:
* Baba bohater - żaden szanujący się chłop nie chce grę babą jeśli nie jest to Lara Croft z cycami na pół ekranu."
A ja mu wymieniłem gry które odniosły olbrzymi sukces wyśmiewając jego wysryw. Ale ok, widzę że z czytaniem jest duży problem. Pewnie jak tata powiedział że
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image
Pobierz@Larsberg: co to za g---o? xD