Aktywne Wpisy

AmarenoMORENO_00 +696
I tak to się dzieje w tym matriarchacie
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
#pieklomezczyzn ale i piekło dzieci bedącymi ofiarami wojen swoich rodziców
źródło: temp_file2579597202026068900
Pobierz
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Tegorocznym mikolajem okazał się @micke
Jakby to zacząć żeby to dobrze ująć. Napisać że jestem zaskoczony to jakby nic nie napisać.
Niesienie paki z paczkomatu już było wyzwaniem saym w sobie bo trochę ważyła i siłka na dziś odchaczona.
Paczka pięknie zapakowana. Ale to co zobaczyłem rozpakowując to wywołało u mnie nie małe zdzwienie na wielu poziomach.
W mojej paczce znalazły się: ozdoby świąteczne, świeczka zapachowa, opaska na plecak/krutkę żeby mnie operatorzy puszek bardziej widzieli jak ich objeżdżam w korku rowerykiem. No i główny element paczki czyli dzwonek rowerowy abym mógł tych operatorów pośpieszać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A no i znalazło się w paczce coś jeszcze....... drukarka 3D ¯\(ツ)/¯
Mikołaj dodał jeszcze filament aby start w drugokowanie był lepszy.
Chwilę potrzebowałem aby wyjść z tej konsternacji i sprawdzić czy aby na pewno odbrałem dobrą paczkę xD
Wszystko trafione elegancko. Od dość długiego czasu chodziłem z zamiarem kupna ale cały czas odkładałem ten zakup.
Mega paka, dzięki bardzo @micke.
źródło: 1
Pobierzźródło: 2
PobierzJaka formuła?
@micke Ty wariacie
źródło: 1000005842
PobierzNie no, super paka chłopaki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy micke nie wylosujemy w przyszłym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)