Aktywne Wpisy

Pierwsza w życiu połączona #gastroskopia + #kolonoskopia odbyta. Jelita niby czyste (aż się zdziwiłem, bo ze względu na specyficzne objawy podejrzewałem u siebie jakiś uchyłek albo jelito drażliwe), natomiast na gastro w przełyku wyszły nadżerki LA A + opuszka z aftami pokrytymi włóknikiem i hematyną. Ktoś może wie, co się z tym robi?
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to
Aha, gdyby były jakieś pytania co do samego przebiegu badania bądź przygotowania do niego to

encore26 +187
źródło: temp_file6051695492494807901
Pobierz

źródło: FA-18_Hornet_breaking_sound_barrier_%287_July_1999%29_-_filtered
Pobierz@panDario: Pana Jezusa? To jakaś przestarzała technologia, skoro te obiekty nie pochłaniają w całości promieniowania w zakresie podczerwonym i można je zauważyć. Chyba, że robią to celowo aby zaznaczyć swoją obecność w Ziemskiej atmosferze. Jedyna racjonalna hipoteza jaka przychodzi mi do głowy to wiązka fal radiowych o bardzo dużej energii. Wtedy może być to ziemska technologia. Nie wiem tylko
Jeżeli to rzeczywiście istnieje i widać tylko słabe promieniowanie podczerwone to najprawdopodobniej jest ono spowodowane tarciem cząsteczek powietrza, które przemieszczają się gdy obiekt porusza się w kubaturze naszej atmosfery, więc nie musi być to nawet energia, jak wcześniej założyłem. To może być siła lub rodzaj oddziaływania.
Jeżeli to istnieje i tak wygląda naprawdę