Wpis z mikrobloga

#mecz Ale tak patrząc realnie, to zdobycz punktowa Jagi i tak jest mocno ponad stan. W sumie to poza ograniem prawie-spadkowicza z Litwy, fartem życia z Kopenhagą i wymęczonym zwycięstwie z Moldawianami zagrali tylko jeden naprawdę dobry mecz (z Molde). Z Celje też powinni przegrać z przebiegu meczu. A mają 10 punktów.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@marcelus Najgorsze jest to, że mówimy o Mistrzu Polski, który w tym sezonie też o niego powalczy. Ranking krajowy absolutnie zaczął mydlić oczy pseudoekspertom dziennikarzym i wykopkom.
  • Odpowiedz
@luczyk: w miare obiektywnie zrobili coś co polska drużyna robi rzadziej niż raz na dziesięć lat czyli połączyli niezłą gre w europie z niezłą grą w lidze i pucharze

Gdyby 10% polskich klubów zrobiło to co Jaga w tym roku, to ESA byłaby w totalnie innym miejscu niż jest. I nie wiem na ile śledzisz tag ale ja nie jestem kibicem Jagielloni
  • Odpowiedz
@luczyk: zgadzam się, natomiast na chwile obecną nie uważam aby jakieś mocne chłodzenie było potrzebne. To jest świetny sezon polskich klubów i cieszmy sie nim. Mamy prawo. Zdązymy odpaść na wiosne, zdążymy mieć bardzo mądre wnioski i chłodną analize tego co się wydarzyło. Teraz uważam że jest czas na to by się cieszyć. Kiedy kibice polskich klubów mają mieć radochę jeśli nie teraz?

Rozumiem twój reality check, to też ważne
  • Odpowiedz