Wpis z mikrobloga

@jan_pawulon5: Ja puszczałem sobie w takiej sytuacji w nocy audiobooki żeby chociaż leżeć z zamkniętymi oczami.

Jeśli dostaniesz relanium to nie przesadź z dawkowaniem w dzień bo wieczorna dawka Cię nie uśpi.
Na detoksie w takich stanach dają po 20mg 3razy w pierwszy dzień. Skoro to twój 3 to nie przekraczaj 10mg.
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: "Zwykły" zespół odstawienny. Stany lękowe znikną za 3 dni. Jak tylko zaczniesz się wysypiać. Relanium od rodzinnego? Warto żebyś przeszedł się do psychiatry z informacją że odstawiasz. On da Ci odpowiednie stabilizatory.
  • Odpowiedz
@drakan8: Kolega już 3 dni przeżył , następne dni będzie już diazepam brał. Jak po 10 dniach łącznie się nie ustabilizuje to można się zacząć martwić. Z resztą w między czasie dobrze jakby jednak tego psychiatrę odwiedził.
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: Jak tak to czytam to jestem dumny z siebie, że nie dotarłem do tego etapu. Nie było tak źle ze mną jednak. Jak tak czytam co piszesz i co niektórzy przechodzą to jedno jest pewne - nigdy więcej tego gówna.
  • Odpowiedz
@jan_pawulon5: Rolki sprawią że będziesz normalnie jadł posiłki (bez piwa na przełknięcie) No i te 3 litry wody w siebie wciśniesz.
Może być delikatnie przeciągnięta jakimś słodkim sokiem. Małe łyki często i jakoś wejdzie.
  • Odpowiedz