Wpis z mikrobloga

Jest burger drwala, jest burger rywala no i jest też burger rybaka w northfishu
a tego jak nazwać? BURGER NACZELNIKA?

#budda
eSUBA94 - Jest burger drwala, jest burger rywala no i jest też burger rybaka w northf...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Troojan: jak obserwuje ich insta to 80% klientów to jakieś tępe paniusie z bogatymi tatusami co wyszły na miasto z koleżankami i nie mają pojęcia o cenach i produktach
  • Odpowiedz
@eSUBA94: nie wiem kiedy świadomość konsumenta się zmieni. Kiedyś były hamburgery, potem pizza, teraz wchodzi lepsza jakość kebaba. Dawać ludzia taka bułkę i ludzie się z tego cieszą, to jak ma być dobrze
  • Odpowiedz
  • 0
@Troojan: mnie bawią ludzie którym musisz na filmie na YT powiedzieć że lawasz jest lepszy od tortilli a zwłaszcza lawasz wypiekany miejscu bo inaczej by nie wiedzieli że jest dobry xDD
  • Odpowiedz
@eSUBA94: ksiazulo powiedział że efes dobry, to ogłosili go najlepszym kebabem w Warszawie. Jak go próbowałem to placek gumowy a całość trzeba było gryźć aż morda bolała, no ale ksiazulo powiedział że dobry to dobry xd
  • Odpowiedz
  • 0
@Tranzol: mam podobne odczucia, ja jadłem czasami jeszcze w 2017 roku na jana pawła bo blisko mieszkałem ale nie wspominam tego jak jakieś niebo, kebaby z niemiec znam od lat, mielonki w polsce znam od lat, nie potrzebuje filmów aby nazywać nagle wszystko "kulą mocy"
wiem gdzie dają dobre domowe dania, które bary są ok a które nie, a to że mcdonald potrafii lepiej zamaskować mocno przetworzoną wołowinę stawia ich
eSUBA94 - @Tranzol: mam podobne odczucia, ja jadłem czasami jeszcze w 2017 roku na ja...

źródło: Capture+_2024-11-15-21-18-40

Pobierz
  • Odpowiedz