Wpis z mikrobloga

#famemma tak myślę nad Lasikiem, bo mi się na Facebooku wyświetlił i zastanawiam się jak można sobie zrobić dziecko mając komornika na koncie xddd przecież on teraz ma co miesiąc tylko najniższą krajową. Ludzie są dziwni...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spiewana-pilka-nozna: normalnie, jak można uważać, że żeby mieć dziecko to trzeba być bogaty, tysiące lat ludzie się rozmazali zyjac w skrajnym ubóstwie walcząc o przeżycie każdego dnia, przez takie właśnie myślenie cywilizacja białego człowieka umrze. Potrzeba nam więcej dzieci, żeby mogły na nas pracować w przyszłości. Ps. Byle nie ze związków kazirodczych i fasów
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: jak jest szczęśliwy majac takie zycie i jest w stanie dac dzieciakowi duzo milosci to zajebiscie, zajmij się może swoim życiem, bo wydaje mi się, że jest dużo smutniejsze od tego Lasika, sądząc po tym ile czasu spędzasz pisząc tutaj.
  • Odpowiedz
@majkelo92: okej, ja myślałem że dziecko powinno mieć zapewnione dobre pożywne jedzenie, wycieczki w szkole, buty co jakiś czas, żeby rówieśnicy się nie śmiali, bo to jest trauma największa u dzieci. Czasami też na wakacje by się przydało. To co piszesz o egzystencja i hodowla dziecka. Miłości do garnka nie włożysz
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: Najman też ma komornika a raczej nie zarabia minimalnej miesięcznie.

Szalony Zelmer też zadłużony i gdyby nie ten wścibski stanowski to miałby upadłość konsumencką a wozi się Porsche, jeździ po świecie, chyba prowadził jakąś firmę i ma mieszkanie w Dubaju.

Wiśniewski sobie dom buduje

Takich dłużników z komornikiem którzy sraja hajsem a bilonem się podcierają jest wielu. (Oczywiście nie mówię, że Lasik jest jednym z nich)
  • Odpowiedz
@spiewana-pilka-nozna: Mieszkałem w Belgii 26 lat, tam araby robiły i robią se dzieci żyjąc w skrajnej biedzie. Mieszkanie socjalnie, jakieś zasiłki i trochę kasy na dzieci. Ojciec siedzi pije herbatki w kafejce, a matka prowadzi 4-6 dzieci do szkoły. Tam w większości dzieci ma najtańsze rzeczy z bazaru, ubrania po starszym rodzeństwie itp. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że te ciuchy często są poniszczone / znoszone.
  • Odpowiedz