Wpis z mikrobloga

#nintendoswitch Mircy z tego tagu. Zastanawiam się nad zakupem tej konsoli do grania w te śmieszne gierki jak Mario kart itd. Nie chce kupować konsoli w ciemno. Może ktoś wie czy jest szansa gdzieś wypożyczyć konsole i pady aby zagrać we dwie osoby? Może ktoś z Was mógłby wypożyczyć taką konsolę na jakiś tydzień np za jakąś opłatą? #kiciochpyta
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może ktoś z Was mógłby wypożyczyć taką konsolę na jakiś tydzień np za jakąś opłatą?

@jazdaniebieski2023: widziałem reklamy takiego serwisu z wypożyczalnią konsol, musisz poszukać na necie, pierwsze wypożyczenie było nawet w dobrych pieniądzach.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023

@mentari chce sprawdzić czy to konsola dla mnie. Mam XSX ale w Nintendo są takie gierki których nie ma na niej. Różowa mi mówiła że świetnie się bawi grając u siostry na Nintendo i chce sprawdzić bez kupowania w ciemno.

No jak różowa się świetnie bawi to nie jest wystarczający argument? XD
  • Odpowiedz
@OldBull kupiłem wersję oled. Wziąłem jakieś Mario superstars ale nie ogarniam sterowania xD może podpowiesz jaką grę z Mario z wyścigami kupić i inne takie żeby był fun. Bez jakiś zeld i innych dostępnych na innych konsolach
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023 z wyścigów to tylko Mario Kart. Wydają się łatwe ale są trudne jak chcesz online.
Superstars to Mario party. Musisz spróbować, powinno być ok na kilka osób. Szczególnie minigry. Mogłeś wziąć Jamboree, bo najnowsze i jest online spoko. A panna w co gra z siostrą?
  • Odpowiedz
@OldBull ona mówiła że w cart właśnie gra. Nie wiem w co jeszcze, nie będę pytać bo nie mówiłem jej że kupiłem specjalnie switcha żeby pograć w inne gry niż te na Xbox. Jak będzie następnym razem to będzie mieć niespodziankę xD
  • Odpowiedz