Aktywne Wpisy

wykop +252
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +725

Produkt z dużym potencjałem być może też do zastosowań militarnych (okoliczności sprzyjają), jest perspektywa dotacji kierowanych, szczególnie własnie w ML więc w przyszłości jest szansa na bycie "kierownikiem" większego projektu. Póki co jednak pół roku pracy za darmo, do opracowania MVP i dostania kasy z funduszu. W zamian możemy zaoferować udziały w spółce no i oczywiście najważniejsze - doświadczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli ktoś z was chciałby dołączyć do takiego zespołu, ma odpowiednią wiedzę do samodzielnej pracy, jest gotów podjąć ryzyko i nie boi się tego że może w pewnym momencie stać się odpowiedzialny za całkiem spory kawał organizacji to uderzajcie do mnie na priv
#programista15k #startup #firma #machinelearning
@komakow: czyli nic i nic?
Popytaj na uczelniach, może jakiś studenciak się zgłosi za wpis do portfolio.
@walokid: nie dla każdego rozwijanie firmy od zera, rozumiem
@komakow: Twojej na pewno :)
@Anakee: daje udziały i to procentowo nie małe więc chyba nie takiej tylko mojej :)
Sam obecnie pracuję nad własnym produktem i nie wyobrażam sobie żeby szukać kogoś do pracy za darmo.
@adam33x: w sumie jest dokładnie tak jak piszesz :)
@pastarri: no to zazdroszczę że masz taki kapitał początkowy. My startujemy od zera i budujemy zespół dzieląc się udzialami. Dziwne ze nie rozumiesz tego podejścia skoro sam masz startup bo jest dość popularne w tej branży, przynajmniej wśród moich znajomych którzy właśnie za udziały pracują.
Nie szukam pracownika, a wspólnika, może to nie wybrzmiało w głównym poście dość dosadnie ale
@mrocznapszczola: bardzo dobre pytanie. Jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na priv. Mirko nie jest dobrym miejscem do dzielenia się szczegółami, jak, widać po reakcjach na mój post
jeżeli masz odpowiednie kompetencje to zapraszam na priv, chętnie opowiem o szczegółach bo jak rozumiesz, jest ich dużo jak to przy zakładaniu firmy technologicznej.
@komakow: ile?