Wpis z mikrobloga

Mireczki słuchajcie jakie #coolstory i #tfwnogf z #matura dzisiaj mam.

Otóż jest sobie pewna dziewczyna, którą znałem już z 10 wiosen, a że mieliśmy i #gimbaza i #licbaza blisko siebie, to często się widywaliśmy po zajęciach. Jestem od niej starszy o 2 lata, więc w okresie licbazy i u niej gimbazy po prostu przychodziliśmy sobie razem po lekcjach... pogadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No to dzisiaj postanowiłem że sobie ją odwiedzę na matury, zakładam elegancką koszulę w kratę (żeby nie wyglądać jak informatyk), modne niemarkowe dżinsy, idę sobie do niej, po drodze w biedronce kupuję czekoladę, taką wielką z orzechami firmy Milka (lokowanie produktu), idę do szkoły, patrzę na zegarek, 8:30. Wchodzę, widzę ją na korytarzu, siedzi sobie taka samotna, podchodzę, rozpoczynam swój zacny monolog wymieniający jej zalety i to, jak świetnie się bawiłem gadając z nią w licbazie, daję jej śliczną czekoladę, na którą moi rodzice pracowali z 20 minut i przysłali jako fundusze studenckie, parę ślicznych epitetów określających jej urodę, życzenia związane z napisaniem matury na 100%, a nawet niezwykle zabawny żart #wcaleniebylo o tym, że znam przecieki do matury. Ona przez cały czas odezwała się do mnie tylko jednym zdaniem

"Nie, dzięki, upaćkam sobie palce"

Po czym weszła do sali

Wcale nie #pasta tylko #prawdziwaprawda #nietakajakkosmonaucialeprawdziwa #koszula #modameska #informatyka
j.....b - Mireczki słuchajcie jakie #coolstory i #tfwnogf z #matura dzisiaj mam.

Otó...

źródło: comment_fgcVkZUr67UhLdb1pNL68p6XhpGhh8NE.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@joookub: dla dziewczyny musisz być wyzwaniem, możesz być dla niej miły, dobrym kumplem, ale nie pokazywać, że Ciebie bardziej zależy bo popatrz jak to wygląda ze strony dziewczyny, nudne jest mieć kogoś pod ręką i wiedzieć, że jednym pstryczkiem palca za tobą poleci, czy nie lepiej mieć (będąc dziewczyną) fajnego kumpla który pokaże jak fajnie jak by się z ni było, ale to nie jest prosta sprawa i musisz sie
  • Odpowiedz
@joookub: Zaraz, zaraz. Czyżbyś poleciał do niej z czekoladą PRZED egzaminem? A gdzie ona miała ją schować? Może zjeść w stresie a potem źle się przez cały egzamin czuć. Chyba gorzej z czasem trafić nie mogłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@joookub: Tak naprawdę jesteś wygryw, pomimo tego, że z------ś po całości, jakbyś z nią był to bardzo możliwe, że miałbyś często takie akcje. Ciesz się, bo mogłeś sobie zmarnować życie, a tak się uratowałeś i żadne tłumaczenia o maturze nic nie znaczą, bo przecież w związku często trzeba walczyć ze stresujacymi sytuacjami.
  • Odpowiedz