Wpis z mikrobloga

Ale pejsaci muszą mieć łeb, że tak wszystkich urobili bez wazeliny. Na zachodzie to standard, że panna jest przechodzona przez królów sawanny. U nas póki co tylko ww wojewódzkich. W Szwecji to biali to same geje. Jak spotkasz szweda białego, to możesz mu mówić, że bez problemu nie jesteś homofobem. Oczywiście, jeżeli nie jesteś. We Francji to 98% jest czarna. Gdy widzisz białego francuza to masz farta bo to rzadkość. Fenomenalny jest ten pustynny lud. Podziwiam. #przegryw #polityka
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asap_: Skoro poszło im tak łatwo to chyba wygląda na to że to wszystko było oparte na słabym fundamencie i nie ostało się pod konkretnym ideologicznym ostrzałem ze strony pejsów. Gdyby fundament kulturowy był mocny to ta cywilizacja ostała by się. Ale cóż skoro nikt nie patrzy dalej niż czubek własnego nosa i zależy mu tylko na jak największej konsumpcji. To takie coś to jak domek na bagnach, gdy nie
  • Odpowiedz
  • 2
@Dzedaj_z_Chenoboskion: dokładnie byku, tak jak mówisz. Ja np. te całe LGBT traktuję jako subkulturę. Było emo, skiny czy hipisi, teraz są tęczowi. Moda minie a przynajmniej mam taka nadzieję. Zobacz, że w przeszłości to szlachta trzymała narodowość. Chłopi tam żyli swoim życiem. Teraz jest na odwrót, elity chcą się pozbyć wartości narodu. Ciekawa sprawa, jak myślisz?
  • Odpowiedz
@asap_: No nie wiem dokładnie no, raczej lgbt bym nie traktował jak emo czy skiny czy punki, bo nawet każda z tych subkultur niosła coś pozytywnego - byli różni twórcy, różne nurty. A lgbt jest WYŁĄCZNIE narzędziem niszczenia. Nie wiem se co dokładnie chcą elity, tzn. ja swoją wizję mam, chodzi o utworzenie człowieka pustego który przyjmie nową religię satanistyczną i który da się wprzęgnąć w satanistyczny system kontroli AI
  • Odpowiedz
  • 0
@wyscrollowany: Złoto, skarby narodowe i ludzi. K---y do dzisiaj nie chcą oddać. Ale spokojnie. Czarni szwedzi oddadzą za pół darmo. Ja miałem hobby wypisywania na fb do Afrykańczyków, że są zaproszeni do Szwecji i dawałem im stronę rządową wspierającą azylantów.
  • Odpowiedz