Wpis z mikrobloga

@FrostlyMostly: teraz tak ale za pół roku już nie

@bubr32: Niby tak ale mimo wszystko PoE jest jedną z nielicznych gier gdzie item shop ma jakiś limit przez co w najgorszym wypadku należy ją traktować jak buy to play z darmowym trialem. Chociaż trzeba przyznać że z MTXem kursora ostro ich p------o i realnie wpływa to na rozgrywkę.
  • Odpowiedz
@bubr32: casualowi wystarczy dojść do endgame i troche go liznąć, darmowe taby do tego celu zapewniają aż naddto miejsca, zwlaszcza ze 99 procent itemow to i tak nic nie warte śmieci

poza tym, 200 pln na d------e taby to i tak mniej niż za diabełka
  • Odpowiedz
dobra to teraz robimy tak że wchodzisz na ligę i mieścisz się w 4 zakładkach a resztę w----------z na ziemię, pasuje?

@Elec: Ale czemu mam tak robić jak mi nie pasuje?
Natomiast nie blokuje mi to żadnego contentu i da się tak grać, w przypadku poe1 SPOKOJNIE robisz tak kampanie.

PoE jest często
  • Odpowiedz
  • 0
@FrostlyMostly: żądne oburzenie bro. Po prostu dyskucja nt tego czy gra powinna być nazywana darmową grą skoro jest o grindowaniu ale w wersji darmowej to sobie nie pogrindujesz. Ostatnio poe ogrywał forsen i nie ukończył 9 aktu a miał już wszystkie taby zapchane. Powodzenia z wejściem na mapy albo innym endgamem. Nazywanie ją pay to convenience jest w jakichś 40% poprawne bo mniej więcej tyle według mnie zaspokojone sa potrzeby
  • Odpowiedz
w przypadku poe1 SPOKOJNIE robisz tak kampanie

@FrostlyMostly: czyli tutorial
czyli tak jak pisałem, darmowy trial z opcją zapłacenia za pełną wersję, cieszę się że się zgadzamy

Ale czemu mam tak robić jak mi
  • Odpowiedz
  • 0
@Atomowy-Tomek: w diablo2 grałem zaledwie 15 lat, zrobiłem nawet własnego moda, napisałem od nowa 200 rw, dodałem crafting, konwertowałem animacje z innych gier dodając w ten sposób bossów, grzebałem w plikach gry jak dzik w żołędziach i niczego nie muszę googlować kolego :D

Diablo 2 miało łącznie około 30 affixów na itemach i przechodziło się to w 2 godziny po czym można było grę odłożyć na półkę i to z
  • Odpowiedz
Bo twierdzisz że PoE jest F2P więc albo pics or didn't happen albo stwierdzam że p--------z

@Elec: xD
Sie toksyczek uruchomił.
Masz cały kontent dostępny za free i tyle. W swojej główce twórz co chcesz.
  • Odpowiedz
@bubr32 Hur dur, gra nie jest f2p, nie zesraj się. 4 taby starcza do przejścia kampanii, jeśli gra ci się spodoba to kupujesz więcej i tyle. Wbrew pozorom jeśli gra się komuś spodoba to nie ma problemu z kupieniem jednorazowo tabów. Gra fajna, super fun ale muszę wydać 20$, kończę karierę xDDDD
  • Odpowiedz