Aktywne Wpisy
prezi139 +199
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
PodniebnyMurzyn +52
#pathofexile @pathofexile2
@bubr32: Niby tak ale mimo wszystko PoE jest jedną z nielicznych gier gdzie item shop ma jakiś limit przez co w najgorszym wypadku należy ją traktować jak buy to play z darmowym trialem. Chociaż trzeba przyznać że z MTXem kursora ostro ich p------o i realnie wpływa to na rozgrywkę.
@Elec @bubr32: Ja to rozumiem, ale gra jest free.
Wiem że żeby grać normalnie pewne rzeczy wypada mieć, ale tez nie pisz ze są niezbędne.
Gracz zdąży zadecydować czy gra mu podpada czy nie zanim będzie "musiał" wydać cokolwiek.
Także prędzej ktoś się odbije od gry w ogóle niż od tego że jednak wypada wydać ze 30€ po
poza tym, 200 pln na d------e taby to i tak mniej niż za diabełka
@Elec: Ale czemu mam tak robić jak mi nie pasuje?
Natomiast nie blokuje mi to żadnego contentu i da się tak grać, w przypadku poe1 SPOKOJNIE robisz tak kampanie.
PoE jest często
@FrostlyMostly: czyli tutorial
czyli tak jak pisałem, darmowy trial z opcją zapłacenia za pełną wersję, cieszę się że się zgadzamy
Diablo 2 miało łącznie około 30 affixów na itemach i przechodziło się to w 2 godziny po czym można było grę odłożyć na półkę i to z
@Elec: xD
Sie toksyczek uruchomił.
Masz cały kontent dostępny za free i tyle. W swojej główce twórz co chcesz.