Wpis z mikrobloga

@Influ3nD: Na pierwszych miejscach mam muzykę, która nie jest moją "ulubioną". Poprostu kiedyś polubiłem kawałki i podczas remontu playlista mi leciała.
Wystarczyło, że przez 5 dni odpalił się ten sam kawałek i cyk 1 miejsce xD
  • Odpowiedz
@Influ3nD: W zasadzie to nie do końca. Wrapped pokazuje np. jak się zmieniał gust muzyczny na przestrzeni roku. Ja np. w styczniu głównie słuchałem ambientów i muzyki filmowej w stylu sci-fi i cyberpunk, jakoś na wiosnę głównie power i viking metal a latem soundtracki (Joe Hisashi, bo wtedy dużo filmów Ghibli oglądałem). Więc to nie tak, że cały czas się katuje to samo. No i nie sądziłem, że w tym
  • Odpowiedz
@paliwoda Proszę o opinię, jak powinno być poprawnie napisane – "którą" czy "której" w tym kontekście?

@pirones: Człowieku, weź tego p----a nie wywołuj i nie nakręcaj, im go mniej tym lepiej, zaraz może znowu dostanie bana (oby)
  • Odpowiedz
idiota napisał tego mema więc do pieca. Uzytkownicy Spotify gdy muzyka KTÓREJ K.RWA KTÓREJ słuchali caly rok okazuje się być muzyką KTÓREJ słuchali caly rok. Troglodytyzm, analfabetyzm.

@Aou: Jak już tak lubisz się czepiać, to czep się twojego braku przecinków, napinaczu klawiaturowy xD
  • Odpowiedz
@Influ3nD: te wrapped jest zbugowane, rok temu top1 wykonawca byl u mnie gosc ktorego moze jedna piosenke mam w playliscie. W tym roku wszystko mniej wiecej sie zgadza, ale w top piosenek mam dwie piosenki, jedna ktorej az tak czesto nie sluchalem ale byla w playliscie tylko ja skipowalem za kazdym razem a druga to taka ktora sluchalem kilkukrotnie na silowni i to tyle. Dodam ze mam 42k minut przesluchane
  • Odpowiedz
jedna ktorej az tak czesto nie sluchalem ale byla w playliscie tylko ja skipowalem za kazdym razem

@piotr_forsa: To samo u mnie, mogliby zrobić że liczą odsłuchanie dopiero od 5 sekund czy cuś
  • Odpowiedz