@czasowstrzymywacz: miałem flakon rok temu i ostatnio zamówiłem odlewkę 5 ml na zapachniści bo doszły mnie słuchy o kastracji. Potwierdziło się to co pisał @Lobotomy_Enthusiast zapach o połowe słabszy niż był. Wniosek jest taki że w ostatnim czasie musiała wjechać jakaś gruba reformulacja bo flaszkę miałem jeszcze listopadzie 2023 i to był zupełnie inny level..
@JesteMlodyGzGdyni: Nie było reformulacji, była zmiana atomizera po wprowadzeniu refilla. Stary lał ogromne dawki, wiem bo mam jeszcze wersje 73% i trzeba uważać z dawkowaniem. Obecnie atomizer zapodaje mniejsze ilości, był temat o tym na reddicie. Z ciekawości poczytałem komentarze na fragrze i ciągle się pisze o atmowowych parametrach.
Ale wiem, reformulacja to woda na młyn w Twoim przypadku. JPG Elixir, teraz Bois... co następne?
@Lobotomy_Enthusiast: sprawdzic czy zaszły jakieś zmiany przez ten rok bo nie jestes jedyna osoba która słyszę ze jest niezadowolona z obecnych batchy. Niestety potwierdziło się najgorsze, wykastrowany.. może nie doszczętnie ale jak dla mnie i tak ogromna różnica, szkoda kasy..
@czasowstrzymywacz: o reformulacjach nikt ci nie powie że były, można to stwierdzić jedynie samemu po zapachu. Wprawione nosy od razu poznają że coś jest nie tak, normalnie gdybym nie znał tego zapachu to bym pomyślał że to jakaś podróbka ale nie.. to ten sam bois imperial, niestety na dziś dzień jest cieniem samego siebie. Sam widzisz że nawet chłopaki na tagu już się skarżą i szukają starszych batchy.
#perfumy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Ale wiem, reformulacja to woda na młyn w Twoim przypadku. JPG Elixir, teraz Bois... co następne?