Aktywne Wpisy

pearl_jamik +13
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +985
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Dosłownie nade mną wprowadził się, strzelam, jakiś studenciak, który uczy się grać na gitarze. Uczy się, bo idzie mu, lekko mówiąc okropnie.
Problem leży tutaj, że nie wiem czy on nie gra na jakimś wzmacniaczu czy czymś. Jestem teraz na urlopie, więc przeszkadza mi to tylko trochę, ale jak wrócę do pracy, będzie kaplica, bo mam sporo calli z klientami w ciągu dnia.
Ofc zamierzam podejść z prośbą o przestanie/wynajęcie salki etc. Ale chciałam dopytać się tutaj Was o dwie rzeczy
1. Jak to ugryźć? Czuję w kościach że to jakiś młody gniewny, który się obruszy, że baba jakaś przyszła i mu mówi co ma robić we własnym mieszkaniu.
2. Hipotetycznie, jeśli nie będzie ciszej (no tylko na tym mi w zasadzie zależy, gra naprawdę głośno) to czy jest opcja zgłoszenia tego? Gdzie? Wiecie, w końcu gra w dzień a nie w nocy, więc nie ma mowy o żadnym łamaniu ciszy nocnej czy coś.
No i trzymajcie kciuki żeby okazał się spoko, bo może tylko ja się źle nastawiam przed konfrontacją ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#sasiedzi #pytanie
jak gra na zwyczajnej gitarze to podobno za grosze można kupić tłumik ale nie wiem na ile to działa
1. Ja to ugryźć? Najlepiej nagraj na telefonie jak to słychać głośno