Aktywne Wpisy

wykop +12
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +73
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
źródło: 9812_MTRP_02_I_AUDI-C
Pobierzźródło: temp_file7781389484048616445
Pobierz@mlodir: nie dziwne. Ostatnia generacja to napęd na przód, kiepskie prowadzenie, kiepskie przyśpieszenie, brak silników z turbo. To ładnie wyglądająca bulwarówka, nie szybkie auto
Na pocieszenie powiem że niebawem wskrzeszają model
@Alpha_Male: akurat to marzenie, w bieda wersji spełniłem lata temu, w sumie to było moje pierwsze auto (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_1598386629zSM8I2Ua5klS7GPTjKgzgk
Pobierzźródło: p-toyota-mr2-1-8-vvti-f1-smt-hardtop-cabrio-automat
Pobierzźródło: 1647586588720
Pobierzźródło: 84058558_614490932682469_239215238707150848_n
PobierzHyundai Coupe, stał u nas na osiedlu właśnie w czerwieni, każdy się nim jarał, myśleliśmy że to coś z top półki aut sportowych ehhh ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file5975335255249899355
Pobierzźródło: lexus-sc-430-l-01
Pobierz@Atreyu: Nie jedyna w tamtym momencie. Prawie każdy producent produkował auta które "wyglądają na szybkie". Skończyła się moda (nie tylko na nie) to skończyły się bulwarówki. Teraz możesz sobie kupić SUVa. I crossovera.
Wolałem jednak tamte czasy.
@mlodir: akurat istnienie Alfy jest zależne od kroplówki Fiata. Tam sprzedaż całej marki jest mniejsza niż poszczególnych modeli Toyoty
Zresztą problem nie był w samej Celice. Było wtedy dużo takich tanich coupe, ale w pewnym momencie znikła moda na auta które
źródło: 656a000d-6c57-4f63-ae76-0165d2574bd6
Pobierzźródło: 2002_Peugeot_206_LX_1.4_Front
PobierzAkurat to auto które się Tobie podoba, to uważałem zawsze za nie ładne, ale wiadomo są różne gusta (
źródło: wrxsti
PobierzJako że większość wczesnego dzieciństwa młóciłem w Colina to Subaru Impreza była marzeniem. W sumie LanEvo też, z wiekiem chyba nawet bardziej (ʘ‿ʘ).
I do dzisiaj mam z tyłu głowy że Impreza (i ogólnie Subaru) to samochód który fajnie by było mieć. Pomimo tego, że teraz już wiem jak złośliwe potrafią być te boxery to i tak diabeł na ramieniu podpowiada Subaru ( ͡º ͜
źródło: temp_file4571533630351631948
Pobierz@dracul: ale na torach jej nie widać, nawet w kategorii fwd. Jest twarda, więc prowadzi się lepiej od Golfa, ale VII to było splunięcie w twarz fanom Toyoty wobec wcześniejszych GT4. Wcześniejsze modele też miały oczywiście wolnossaki z napędęm na przód, ale był też model który rozpalał emocje. Tu mamy
źródło: DSC0819-762x456
Pobierz