Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +83
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +112
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

@giga_jablecznik: Ale OP nie jest dziewicą. Twoim zdaniem nikt nie powinien go wziąć na poważny związek?
Co do postu "Anonima" to ciężko jest mi cos doradzić. Osobiście na kilka rzeczy można przymknąć oko tym bardziej że jak sam napisałeś nie byłeś święty. Jeżeli serio się kochacie, planujecie wspólna przyszłośći i jej ufasz to droga wolna.
Natomiast z drugiej strony pewnych rzeczy z podanych punktów na pewno nie
@digitallord: a co myślisz, że taka patola jak jego różowa nie istnieją? Masz syndrom „kobiety są wspaniałe”,
@elena-mary: a ty jesteś tak infantylna i myślisz, że jak zamkniesz oczy i nie będziesz widzieć problemów to one w cudowny
baity to jest dla mnie chleb powszedni, a ten jest po prostu z kategorii tych słabszych, bez postarania. Dalej mi sie nawet
@Lumberjack91: nie wiem ja swojego męża nie wypytywałam o doświadczenia łóżkowe z ex a on mnie nie wypytywał i dobrze nam z tym.
@mirko_anonim: ale po co żyć
Ja (podejrzewam ze i większość) woli jednak zadać pytanie nawet te bardzo intymne np czy miałaś OnS. Dlaczego?
Po pierwsze każdy chyba dba o swoje zdrowie i nie chciałby czegoś złapać
Po drugie IV zasada dynamiki Newtona mowi jasno ze "ciało puszczone raz puszcza się
@elena-mary: po to, żeby wiedzieć czy nie jestem z