Wpis z mikrobloga

Tag #przegryw to jest tak kosmiczne apogeum s----------a, że chyba zaden umysł tego nie ogarnie xD Dzisiaj jakiś łeb spłakał sie, że ma 175 cm wzrostu i zawsze był przez to gnojony, przez wzrost do żadnej pracy go nie chcą, nigdy nie mógł poznać partnerki. Odpisałem mu, że to raczej nie wina wzrostu, bo sam mam 172 a do tego zawsze byłem gruby, mam zajebistą robote w branży filmowej, nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem partnerki, układam sobie życie z narzeczoną, i nigdy nie byłem gnojony za wzrost. Typ sie spłakał i usunął mój komentarz, po czym wrócił lizać sobie na wzajem siurki z innymi przegrywami, które mu przyklaskiwały. XD Ci ludzie robią sobie krzywde czytając te wzajemne wysrywy, żyją w jakiejś bańce i nóż im się otwiera na widok jakiejkolwiek kobiety. Autystyczne kółeczka z 4chana to jest przy tym pikuś
#boldupy #gorzkiezale #wykop
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sylwke3100 mysle rowniez, a przynajmniej staram sie w to wierzyc, ze 3/4 z tych wysrywow to po prostu baity jakichs malolatow, tym bardziej sytuacja gdzie chlop narzeka na wzrost 175 cm jak Polska srednia - wlasnie sprawdzilam - to 178 cm wiec wyglada jak co drugi chlop na ulicy, a on ci wmowi ze pracy nie moze przez to znalezc XD moj chlop ma 175 cm wiekszosc jego kolegow jest podobnego
  • Odpowiedz
@sylwke3100: Badania naukowe w tej materii też odrzucasz? Nie znasz wszystkich ludzi, nie znasz każdego przypadku, nie wiesz jakie ludzie mają traumy. Mechanizmy doboru partnerów są dość dobrze poznane, znamy statystyki, trendy i predykcje. Nie każdy znajdzie partnerkę niestety i nie każdy jest w stanie zaakceptować taki stan rzeczy stąd wiele żalu i frustracji.

Jeśli Ci ''nieudacznicy/przegrywy'' nie będą regulować swoich emocji chociażby za pomocą wysrywów na vipoku to jak
  • Odpowiedz
Nie znasz wszystkich ludzi, nie znasz każdego przypadku, nie wiesz jakie ludzie mają traumy. Mechanizmy doboru partnerów są dość dobrze poznane, znamy statystyki, trendy i predykcje. Nie każdy znajdzie partnerkę niestety i nie każdy jest w stanie zaakceptować taki stan rzeczy stąd wiele żalu i frustracji.

@butelka-korek: Tak samo przegrywy wykopwowe nie znają wszystkich przypadków, nie znają obcych ludzi, nie znają związków i przypadków innych ludzi a jedynie opierają się
  • Odpowiedz
@sylwke3100: Dlatego zapytałem o badania naukowe i statystyki. Stereotypy, dowody anegdotyczne i historie o karłach z modelkami tak samo mnie nie interesują. Ja wiem, że są tam skrajni ludzie i absolutne trolle ale jest ich zdecydowana mniejszość, a nie większość. Ale takich odszczepieńców masz dosłownie na każdym innym tagu, zawsze znajdą się jednostki głośne/skrajne, problem w tym, że przekrzykują każdego innego i wystawiają wizytówkę całej społeczności

Przypasuj to do religii
  • Odpowiedz
@koronawirus: ja mam 185cm, ale właśnie dzięki temu bardzo łatwo zaobserwować mi, że zdecydowana większość mijanych na ulicy facetów ma sporo mniej. Jakoś nie zauważyłem, żeby wszyscy chodzili samotnie.

Myślę, że kobiety rzeczywiście preferują jednak wyższych facetów (przynajmniej moja tak ma), ale >180 to mniejszość i dodatkowo tylko część można określić jako przystojnych tak więc wybór jest raczej niewielki.

Wbijacie sobie do głowy, że niski wzrost niemal wyklucza możliwość znalezienia
  • Odpowiedz
@sylwke3100: 4,5 tys mężczyzn popełniło w zeszłym roku s---------o tez byś im powiedział żeby wzięli się w garść i poszli pobiegać?
Na wsiach i miastach powiatowych gdzie przypada często 170 mężczyzn na 100 kobiet tez doradziłbym mężczyznom żeby po prostu nie byli leniwi?
  • Odpowiedz
@sylwke3100: 4,5 tys mężczyzn popełniło w zeszłym roku s---------o tez byś im powiedział żeby wzięli się w garść i poszli pobiegać?

Na wsiach i miastach powiatowych gdzie przypada często 170 mężczyzn na 100 kobiet tez doradziłbym mężczyznom żeby po prostu nie byli leniwi?

@czysto_losowy_nick: A skąd wiesz z jakich powodów popełnili samobójstwa? Twój problem że z góry zakładasz ich to kwestia braku partnerki. Poza tym jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to
  • Odpowiedz
@sylwke3100: ładnie spłacasz problem. Dla Ciebie przegryw to jakiś zjeb co nic nie robi, śmierdzi i tylko gra w gry na kompie. Tymczasem na tagu są ludzie z realnymi problemami z którymi próbują walczyć a takimi wpisami tylko ich dołujesz.
I tak posiadanie dziewczyny czy znajomych w pewnym wieku to jest duży problem który mógłby pomóc tym osobom.
  • Odpowiedz
@koronawirus: Miałem w pracy takiego niższego ziomka do tego grubiutki, wada wymowy i taka śmieszna wara i był dosłownie jedną z bardziej lubianych osób w pracy. Każdy do niego zagadywał i śmieszkował i nazywali go żartobliwie "pączuś" no dosłownie nawet takie seby z wyglądu do niego podchodziły i gadali lub coś mu pomagali. Nigdy nie został obrażony lub za plecami wyśmiewany.

Ludzie z tego tagu żyją w bańce bo to
  • Odpowiedz
@koronawirus https://wykop.pl/wpis/79215811/wpis
Taki obraz wasz frajerzy, to że jesteś w zwiazku to nie znaczy że twoja.locha nie puszcza sie z hindusami
@mirko_anonim +34
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w
  • Odpowiedz