Aktywne Wpisy

self-aware +46

pogop +514
16 września 1976 roku mistrz świata w pływaniu w płetwach kończył 13-milowy bieg treningowy w Armenii, gdy nagle usłyszał niepokojący dźwięk. Trolejbus przewrócił się przez ścianę zapory i wpadł do jeziora Erewan. 23-latek natychmiast wbiegł na miejsce zdarzenia, rozebrał się i zanurkował do zanieczyszczonej ściekami wody, aby uratować jak najwięcej ludzi.
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
Pomimo prawie zerowej widoczności, Karapetyan popłynął 15 stóp w dół (5 metrów), aby dotrzeć do trolejbusu, tylko po to, by odkryć,
źródło: temp_file7731716272100271928
Pobierz

#boldupy #gorzkiezale #wykop
Jeśli Ci ''nieudacznicy/przegrywy'' nie będą regulować swoich emocji chociażby za pomocą wysrywów na vipoku to jak
@butelka-korek: Tak samo przegrywy wykopwowe nie znają wszystkich przypadków, nie znają obcych ludzi, nie znają związków i przypadków innych ludzi a jedynie opierają się
Przypasuj to do religii
Myślę, że kobiety rzeczywiście preferują jednak wyższych facetów (przynajmniej moja tak ma), ale >180 to mniejszość i dodatkowo tylko część można określić jako przystojnych tak więc wybór jest raczej niewielki.
Wbijacie sobie do głowy, że niski wzrost niemal wyklucza możliwość znalezienia
Na wsiach i miastach powiatowych gdzie przypada często 170 mężczyzn na 100 kobiet tez doradziłbym mężczyznom żeby po prostu nie byli leniwi?
@czysto_losowy_nick: A skąd wiesz z jakich powodów popełnili samobójstwa? Twój problem że z góry zakładasz ich to kwestia braku partnerki. Poza tym jakbyś przeczytał ze zrozumieniem to
@1624294678: No tak lepiej z wujkiem Staszkiem terapie wódeczką w szopie( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem w tej samej szopie sznur i cyk.
I tak posiadanie dziewczyny czy znajomych w pewnym wieku to jest duży problem który mógłby pomóc tym osobom.
@czysto_losowy_nick: Próbują walczyć na zasadzie akceptacji problemu? A wielu im to jeszcze temu przyklepuje.
Ludzie z tego tagu żyją w bańce bo to
Taki obraz wasz frajerzy, to że jesteś w zwiazku to nie znaczy że twoja.locha nie puszcza sie z hindusami
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w