Aktywne Wpisy
Szatynka +14
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
#zwiazki czemu laski studiujący #lekarski mają tak wyjebane ego, serii druga laska z którą się spotykam co to studiuje jeszcze pierwszy rok a ego większe od całej populacji #rozowepaski #niebieskiepaski #studbaza
1. Chcę zakupić smartfona. Wcześniej wahałem się między iPhone5, Nexus 5 i Lumią. Tego ostatniego już odrzuciłem. Teraz tylko muszę wybrać, czy iOS, czy Android? Co przemawia za jednym i za drugim? Nie tylko pod względem systemu, ale także samego urządzenia.
Grać na nich zapewne dużo nie będę. Jak już to tylko na kiblu, czy w autobusie. Znaczenie ma dla mnie bardziej bateria, jakość wyświetlacza, szybkość, wygoda użytkowania i jakość wykonania.
Dodam, że nigdy nie miałem urządzenia z Androidem. Od 3 lat mam iPoda Touch 4, więc iOS znam, ale tylko do iOS 6. Siódemki nie znam.
2. Do obu tych smartfonów wchodzą micro SIM, jeśli się nie mylę? Nie chcę zmieniać numeru. Czy jak pójdę do Plusa, zrobią mi oni taką kartę micro SIM z moim starym numerem? Kosztuje to coś? Ile będę musiał na to czekać?
#ios #android #nexus #nexus5 #iphone #iphone5 #smartfon #pytanie
@jordanos: @nemokrinis: ok, a ile na to będę czekać?
tagują - też niedobrze!
@Pismak: jeśli bezie nowy abonament to tak, jeśli ma na karte to sama musi wymienić kartę, ja mówiłem to na swoim przykładnie gdzie tylko kartę wymieniałem bo nie mam żadnej umowy na telefon.
http://www.gizmag.com/iphone-5s-vs-nexus-5-comparison-review/30616/
http://www.gizmag.com/nexus-5-vs-iphone-5s/30101/
ja nie widzę zbytnio różnicy między ekranami 720p (i wyższymi) a retiną
Plastikowa obudowa w tym przypadku to nie wada. Jest lekka i jest taka "matowa", przyjemna w dotyku. Co do aparatu, to HDR+ i optyczna stabilizacja robią swoje. Bierz N5 :)
@maven13: 5s za drogi :(
a ty jaki masz kolor?
Biały już nie jest taki fajny w dotyku, a czerwony to nw
Komentarz usunięty przez autora
Ja bym brał czerwonego