Aktywne Wpisy
CzeΕΔ :)
Pytanie do osΓ³b, ktΓ³re przeΕΌywaΕy rozstanie po dΕugoletnich zwiΔ zkach.
WΕaΕnie zakoΕczyΕ siΔ mΓ³j 9letni zwiazek, to byΕa moja pierwsza i jedyna kobieta w ΕΌyciu, mam 30lat. RozstaliΕmy siΔ przez rΓ³ΕΌnice charakterΓ³w, nie dogadywaliΕmy siΔ juΕΌ dΕuΕΌszy czas. CaΕy czas walczyΕem, mimo to, zdecydowaΕa siΔ na odejΕcie. Jestem mi tak strasznie ciΔΕΌko aktualnie.. nie wiem co ze sobΔ zrobiΔ, przeraΕΌa mnie wizja samotnoΕci, ΕΌe jej nie ma obok. Wpadam w ataki
Pytanie do osΓ³b, ktΓ³re przeΕΌywaΕy rozstanie po dΕugoletnich zwiΔ zkach.
WΕaΕnie zakoΕczyΕ siΔ mΓ³j 9letni zwiazek, to byΕa moja pierwsza i jedyna kobieta w ΕΌyciu, mam 30lat. RozstaliΕmy siΔ przez rΓ³ΕΌnice charakterΓ³w, nie dogadywaliΕmy siΔ juΕΌ dΕuΕΌszy czas. CaΕy czas walczyΕem, mimo to, zdecydowaΕa siΔ na odejΕcie. Jestem mi tak strasznie ciΔΕΌko aktualnie.. nie wiem co ze sobΔ zrobiΔ, przeraΕΌa mnie wizja samotnoΕci, ΕΌe jej nie ma obok. Wpadam w ataki

Ksiega_dusz +51
TreΕΔ przeznaczona dla osΓ³b powyΕΌej 18 roku ΕΌycia...
π Na SOLID.Jobs zebraliΕmy dane o tegorocznych wideΕkach pΕac dla specjalistΓ³w Java i .NET. Pracodawcy obowiΔ zkowo podajΔ wynagrodzenie, dziΔki czemu stworzyliΕmy prostΔ grafikΔ. π
Jak oceniacie sytuacjΔ na rynku pracy w tych technologiach? Lepsza czy gorsza niΕΌ zakΕadaliΕcie? π€
SzczegΓ³Εy o zarobkach, popycie i kluczowych technologiach znajdziecie w naszym raporcie: https://bit.ly/java-vs-dotnet-pdf
#java #dotnet #pracait #zarobki
ΕΊrΓ³dΕo: 1732609793876
Pobierznawet przy zalozeniu ze pracownicy maja ten sam exp, lepsza firma czesto rzuci lepsza stawke jezeli trafi im sie jakis mocny zawodnik na poczatku kariery
zobacz jaka jest rozpietosc zarobkow u prawnikow ( Ν‘Β°
@throwyn: PrzecieΕΌ da sie to Εatwo wytΕumaczyΔ. Midowi pΕacΔ znacznie wiecej, wiΔc nie ma mozliwoΕci zeby sie nakΕadaΕo.
@filozof900: Niby dlaczego bez zazΔbionych wideΕek to nie ma sensu? Co jest z tym nie tak? Jest na tyle duza roznica miedzy juniorem a midem, ze nie ma mozliwosci sie