Aktywne Wpisy

sarnamarna +51
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz
jmuhha +4

https://www.wroclaw.pl/komunikacja/pakiet-dla-poludnia-wazne-spotkanie-z-mieszkancami
#wroclaw
źródło: pakiet-dla-poludnia-zaproszenie-plakaty-3
Pobierz@Darth_Gohan: staram się nie nabijać klików. Wolę jak jedna osoba skopiuje artykuł i wklei na wykop.
@orzeszkiziemne: od co najmniej kilku dni (5) widzę, że te informacje się pojawiają. Np 21.11 było tutaj:
https://www.wroclaw.pl/komunikacja/jak-odkorkowac-poludnie-wroclawia-pakiet-dla-poludnia-spotkanie-dla-mieszkancow-termin
Mam nadzieję, że nikt nie drukował ton papieru i nie rozwieszał tego na klatkach, żeby ogłosić to spotkanie. Szkoda pieniędzy.
Masz obrazek.
źródło: a1
Pobierz@Darth_Gohan: ale jednak coś muszą poopowiadać. Ja z chęcią tam wbiję i posłucham, ciekawe czy przynajmniej jeden z moich punktów które wprost proponowałem się znajdą w podsumowaniu.
Jutro będziemy mądrzejsi.
Jak Ci się będzie chciało to weź napisz jakieś podsumowanie po i zawołaj bo chętny jestem usłyszeć co tam wymyślą.
źródło: a1
PobierzNo i ciekawe czy w ogóle to skrzyżowanie zaczęli rozważać, jako jedną z głównych przyczyn korka na Grota, bo po analizach nie wspomnieli o tym ani słowa.
@Ogau: o to to to, w ogóle myślę że z tym to na youtube do pana usuń znak trzebaby bo tych progów jak na kukuczki się mnoży u nas coraz więcej
@orzeszkiziemne nie no sarkazm. ja o tym też dzisiaj się dopiero dowiedziałem przez artykuł na fb
źródło: obraz_2024-11-25_124923968
Pobierzkiedy wojewoda napisał o usunięciu progów? (data)
@puexam: 7 czerwca 2024 dostałem pismo z urzędu wojewódzkiego, że nakazali usunięcie progów urzędowi miasta.
@Wychwalany: ale wiesz, że to nie jest tak, że ludzie nie mogą przejechać na Jagodno? Zgadnij co się stanie z korkiem na Jagodnie, jak więcej ludzi będzie jeździło przez Jagodno xD
A tak na poważnie to dzięki za informacje. Możliwe, że się wybiorę o ile tam dojadę na taką godzinę xD
@Ogau: nic się nie stanie bo nie ma połączenia między tymi osiedlami które zwiększyłoby korki. Terenową zablokowali znakiem STOP i policja ma przykaz żeby pilnować, dodatkowo uruchomiony TAT przyblokuje tą drogę. Dojazd od strony WOW został już zablokowany wydłużeniem czerwonego światła na Sarniej. Pozostaje pchanie się strefą spokojnego (xD) ruchu przez Parafialną lub Pawia