@PanMaglev przerost formy nad treścią. Obawiam się, że śp. Pan Krzysztof lub/i jego rodzina ma bardzo duże mniemanie o sobie i musi się wyróżniać. Niestety lub stety ziemia traktuje wszystkich po równo.
@PanMaglev: Widziałem nagrobki z jakimś obrazkiem i wygląda to spoko Ale ten tutaj to wygląda jakbyś chciał wydrukować obrazek ale zapomniał zmienić układ
@PanMaglev abstrahujac od tego konkretnego to rozpierdziela mnie ten wyscig kto bardziej wystawny nagrobek yebnie bliskiemu jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie. I pozniej cmentarz zayebany takim misz maszem. Imo powinni to jakis ujednolicic na wzor usa np.
@PanMaglev: fajne, pomysłowe, ale moim zdaniem zbyt wielkie. 1/3, 1/4 rozmiaru i byłoby ok (choć w sumie nie mam wyobraźni i może wtedy wrażenia by odpowiedniego robiło). Teraz tak niby minimalistycznie, a jednak wielką kobyła. ( ͡°͜ʖ͡°)
#psiarze Pamiętacie jak kilka lat temu wszyscy byli obsrani w sylwestra przed strzelaniem bo "co ludzie pomyślą? Straszymy pieski...". W tym roku będzie n-----------e na całego, większe jak w Donbasie
źródło: IMG_6712
PobierzNo chyba że przyklejone?
Ale ten tutaj to wygląda jakbyś chciał wydrukować obrazek ale zapomniał zmienić układ
źródło: a
PobierzWiódł dobre i prawilne życie.