Aktywne Wpisy

Startujemy z #rozdajo - do wygrania Racja Żywnościowa Seven Oceans - ta legitna, nie chińskie podróby z Aliexpress.
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
Data ważności oczywiście długa jak lista patologii w polskich przetargach.
Zasady udziału:
1. plusujesz ten wpis
źródło: rozdajowykopkomzadarmo
Pobierz
gerwazy-oko +11

Dobry fragment jak szuka dziury w dupie i mówi, że nie można rozliczyć jeśli sąsiad pomagał i trzeba mu coś odpalić xd
@kishibashi: zacząłem tak kisnąć wtedy jak to usłyszałem XD przecież jakby można było rozliczać to na podstawie samych deklaracji, to robione byłyby grube wały i to nie przeciwpowodziowe
Więc zeszło na robotę na czarno, ale to by źle brzmiało, więc znalazł się nagle pomocny sąsiad
Mazurka cenię właśnie za to, że nie bierze jeńców bez względu na polityczne barwy. Wiem, może szokować, że śmieć śmiał śmieć i próbował sprawdzić doniesienia z innych poszkodowanych powodzią miast i zadawać niewygodne dla uśmiechniętej władzy pytania. Do gułagu, kontrrewolucjonistę!
@TenXen47:
Dobrze, ze odchodzi z rmfu. Im szybciej tym lepiej
Po prostu słucham Mazurka od czasów, gdy dwójeczki waliłeś jeszcze do nocnika. Nie tłumaczy to jednak twojej ignorancji. Jest masa wywiadów z nadredaktorem na necie <3
@KanJaweuDieZweite:
Przecież to nie są jego zarzuty, ani zarzuty pisu, a zarzuty lokalnych władz z innych miast. Na pewno sam Alik im podszeptywał do ucha.
Polecam
@eduardo-garcia: xDDDDDDDDDD
Obawiam sie mijasz sie z prawda, ale nie chce mi sie dyskutowac
Obawiam się, że mijasz się z prawdą, ale nie masz argumentów. Pozdrawiam serdecznie.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: