#nieruchomosci Jak to jest że nie ma dopłat już jakoś rok a ceny dalej rosną? XD Kiedy te magiczne spadki? I o ile? 50%? XD Czekajcie dalej podnoszenie minimalnej przyczynia się tylko do wzrostów. Edit: dla mnie 1%/2% to nie spadki
@Marvel7: wystawione to sobie moga byc, co z tego jak nie schodza? ja tam nie widze u siebie wzrostow, widze mieszkania i sprzed roku co nawet sie na pierwszy rzut oka dziwie ze nie zeszly na beczce
@katopa: Prawda czasami odlatują z cenami ale jak komuś się nie spieszy poczeka np. 2/3 lata i sprzeda za tyle ile chciał bo inflacja i podnoszenie minimalnej. Jakbyś zadzwonił do kogoś co ma cene lekko z czapy PANIE GOTÓWKA 100K MNIEJ I BIERE to cię wyśmieje
@dzem_z_rzodkiewki: jeszcze 6 lat takich spadkow po 1% miesiecznie i ceny wrócą do 2021r. ( ͡°͜ʖ͡°) warto czekać. Spadkowicze to jednak mają łeb do interesów
Jak to jest że nie ma dopłat już jakoś rok a ceny dalej rosną? XD Kiedy te magiczne spadki? I o ile? 50%? XD Czekajcie dalej podnoszenie minimalnej przyczynia się tylko do wzrostów.
Edit: dla mnie 1%/2% to nie spadki
źródło: spadki2
Pobierzźródło: spadki
PobierzJak mówią że będą, to znaczy że będą. Nie musisz im co roku przypominać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inflacji nie masz juz szalonej, podobnie wzrosty na minimalnej tez juz beda normalniejsze
ceny spadna bez pomocy panstwa, na to nie ma rady, szczegolnie ze polska gospodarka jest w dupie strasznej