Wpis z mikrobloga

Ale to jest scam. Okazuje się że wbrew wcześniejszym zapowiedziom niczego nie da się pobrać na dysk. Ani zawartości bazowej gry, ani 3rd party. Po prostu nie ma takiej opcji.

#msfs
newerty - Ale to jest scam. Okazuje się że wbrew wcześniejszym zapowiedziom niczego n...

źródło: image

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@TadzioNorek: wiesz 2020 też pobierał ze steam też tylko kilka GB ale później pobierał na dysk przynajmniej jakąś podstawową zawartość taką jak samoloty itp. Tutaj chmura miała usprawnić proces ładowania. 2020 z pierdyliardem lotnisk w community ładował mi się do menu jakieś 5-10 minut a później to już z górki. MSFS24 ładuje się do menu ok. 20minut, później 2h próby załadowania się do samolotu z czego tylko jedna moja próba
  • Odpowiedz
@newerty To z problemami jestem na bieżąco dzięki grupce na fb, sam nawet nie pcham się w odpalanie tego na razie bo szkoda czasu i nerwów. Wersja 2020 to w ogóle mi robiła syf, musiałem pobrać 200gb plików żeby za 3 dni mieć aktualizacje i znów musieć zaktualizować 200gb. Nie wiem z czego to wynikało ale mam łącze 20mb/s wiec taki rozmiar to jest kilka dni pobierania, ostatecznie w-------m gierkę (na
  • Odpowiedz