@mirko_anonim: Zarobki struktura kostna mordy, wzrost, rozmiar przyrodzenia, zdrowie samopoczucie, chęci i zdolności do konformizmu, machiavelizmu podejscie do konfrontacji wszelakie filozofowanie i ucieczki w eakapizm, a w koncu otoczenie. Ja myslę, ze predzej by cos ze mnei było jakbym poszedl do nwm tevhnikum informatycznego i sie zakumplowal z lamusami niż do bananowej klasy 3/4 teraz konowałów
Zakola wydają mi sie takim trywialnym peoblemem ze mi sie na pusty smiech zbiera.
doświadczona-prekursorka-40: Sympatyczny, milutki, cichutki facet zawsze będzie traktowany przez kobiety jako chłopięca kumpelka. Mężczyzna żeby był atrakcyjny jako partner musi być przede wszystkim męski, czyli silny, pewny siebie, twardy. A Ty jesteś taki słodki misio pysio do pogaduszek przy kawusi. Być może w kategorii bycia dobrym lub złym człowiekiem jesteś dobry, mądry itp, ale to w kontekście relacji damsko-męskich tak nie działa. Też byś nie chciał być w związku z dobrą
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Zakola wydają mi sie takim trywialnym peoblemem ze mi sie na pusty smiech zbiera.
Komentarz usunięty przez autora
może w kwestii wyglądu da się coś poprawić? siłka + ogolenie na łyso + broda + tatuaże, pewna grupa kobiet leci na taki zestaw
Komentarz usunięty przez autora