Wpis z mikrobloga

@GratisLPG: Mam wrazenie ze gdy jakis recenzent zrecenzuje jego gre negatywnie to na pewno bedzie sie trzymal narracji ze ludzie oceniaja jego gre negatywnie bo go nie lubia. A jego akolici beda robic gowno w komentarzach pod artykulami i filmami. Karawana jedzie dalej.
  • Odpowiedz
@GratisLPG: To tłumaczenie z projektem S.Z.A.K.A.L to XDDDDD. Jak z jednej strony można tłumaczyć że ich praca miała takie postępy, grafiki, mechaniki i systemy których nie posiada diablo IV, wszystko miodnie i super a z drugiej strony mówi że porzucają projekt bo nie mieli....(czego właśnie??? nie tłumaczy tego w ogóle ale zgaduje że czasu) czasu i przyszedł ktoś z nowym pomysłem??? Przecież wiadomo że był to pic na wodę by
  • Odpowiedz
@JAscek: Nie no stary tworzenie gierek jest proste, w ogóle programowanie jest proste. Przecież on pracował pół roku w influ marketingu więc on wie wszystko na każdy temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AI_1: kurde, masz racje. Jak mogłem o tym zapomnieć. Już nie mogę się doczekać jak zacznie tworzyć dark souls 4( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz