Aktywne Wpisy

maybe +111
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mój operator #vectra podnosi ceny co chwile. Mimo że nie są to duże kwoty niesmak pozostaje, mimo że pewnie jest taki zapis w umowie że mogą, ja tego nie mogę przełknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli by to czytał jakiś przedstawiciel to chciałbym mieć bezlimit + 30gb za jakąś fajna stawke /mc, bez subskrypcji bo już miałem mieć kiedyś "przyjemność" korzystać z takiej formy opłat, a tak to jestem za doładowaniami, abonamentem itp
#operatorzykomorkowi #telefony #plus #orange #tmobile #njumobile
Jest taka sieć na sieci Plusa Fonia. Sam chciałbym wiedzieć czy nie ma z nią jakichś problemów bo zamierzam przenieść numer.
Pierwszy mc za darmo, potem 15zł/mc ale jeśli wykupić na rok z góry to 150zł więc przez te 13mc wychodzi średnio 11,5zł/mc za no limit, 21GB, ponad 4GB w roamingu.
P.s. pytanie czy ograniczaja predkosc u mnie ten premium to napewno 5G leci 7Mb w dol gdzie testowalem orange (jako orange) to bylo w porywach 550 Mb T-mobile ok 300 wiec podejrzewam ze Ci wirtualni tak maja...