Wpis z mikrobloga

Czesc Mirki. Możecie się pochwalić z jakiej sieci macie telefon?

Mój operator #vectra podnosi ceny co chwile. Mimo że nie są to duże kwoty niesmak pozostaje, mimo że pewnie jest taki zapis w umowie że mogą, ja tego nie mogę przełknąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli by to czytał jakiś przedstawiciel to chciałbym mieć bezlimit + 30gb za jakąś fajna stawke /mc, bez subskrypcji bo już miałem mieć kiedyś "przyjemność" korzystać z takiej formy opłat, a tak to jestem za doładowaniami, abonamentem itp

#operatorzykomorkowi #telefony #plus #orange #tmobile #njumobile
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tootomek: w każdej sieci w tej chwili za jakieś 35 zł masz coś takiego i to bez abonamentu i lojalek. Włączasz pakiet, co miesiąc pobiera Ci kasę, musisz tylko pamietać, żeby doładowac konto.
  • Odpowiedz
@tootomek: Nju. Trzy numery w subskrypcji właśnie, ale subskrypcja w Nju to nic innego, jak abonament na czas nieokreślony. Płacę 57 zł miesięcznie, po 30GB na numer, ale wraz ze stażem rośnie ta wartość do 60GB bodajże po 2 latach. W zasadzie nie znalazłem lepszej oferty dla trzech numerów (ja, żona i syn). Dla jednego numeru jest 29 zł miesięcznie na tych samych warunkach. Wcześniej miałem w Plush, gdzie za
  • Odpowiedz
@tootomek: Viking Mobile - na karte, 25 ziko 30gb - niewykorzystane przechodza na nastepny miesiac, nielimitowane rozmowy/smsy, na nadajnikach chyba Play/Plus. Mam ustawione automatyczne doladowanie z karty co miesiac, bezobsługowe.
  • Odpowiedz
@tootomek Ja mam w Plusie, płacę 75zl, ale to łącznie za trzy osoby (ja + rodzice). Mam chyba 24GB i tylko dla siebie, bo rodzice nie korzystają z neta w ogóle. Według mnie spoko oferta. Muszę zostać przy Plusie, bo na wygwizdowie u moich rodziców tylko ta sieć łapie zasięg.
  • Odpowiedz
@tootomek:

Jest taka sieć na sieci Plusa Fonia. Sam chciałbym wiedzieć czy nie ma z nią jakichś problemów bo zamierzam przenieść numer.
Pierwszy mc za darmo, potem 15zł/mc ale jeśli wykupić na rok z góry to 150zł więc przez te 13mc wychodzi średnio 11,5zł/mc za no limit, 21GB, ponad 4GB w roamingu.
  • Odpowiedz
@nieznamniepamietam:
P.s. pytanie czy ograniczaja predkosc u mnie ten premium to napewno 5G leci 7Mb w dol gdzie testowalem orange (jako orange) to bylo w porywach 550 Mb T-mobile ok 300 wiec podejrzewam ze Ci wirtualni tak maja...
  • Odpowiedz
  • 0
Mirki! Wziąłem sobie abonament w premium mobile. Jakby ktoś szukał to 30gb, bezlimit, bez okresu zobowiązania, zasięg plusa, 9miesiecy 20zl potem 24zl. Pozdro!
  • Odpowiedz