Wpis z mikrobloga

Adblocki? ja już nie oglądam twicza ale ogólnie to nigdy tam nie miałem reklam (Adblock ultimate+Ublock dwa na raz)
Druga opcja to VOD - zależy czy strimer ma dostępne czy dla subów tylko, wtedy pobierasz sobie całego VOD to niema tam reklam, a jeśli ma VOD tylko dla subów to była jakaś stronka do tego chyba
Trzecia opcja to kupno twitch turbo i wtedy nie masz reklam na żadnym strimie na całym
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman @DomBrataAlberta @andrewasos więc tak blocker nazywa się cleaner stream (fioletowa ikonka) i jest dostępny na chrome np. Warto mieć adblocka + cleaner stream, wtedy masz pewność ze reklamki cię omijają (nawet te przerucające na mini ekran nad czatem). A jeżeli chodzi o kręcenie vodów to krótka piłka. Masz linka, wchodzisz na https://untwitch.com/ wklejasz i masz, bądź również jest wtyczką o nazwie TWITCH VOD DOWNLADER ściagasz sobie vod z
  • Odpowiedz
@DomBrataAlberta: to dajesz adblocki tak ja opisałem powyżej i klipujesz sobie jakimś shareX-em na bieżąco, jego mozesz ustawic tak zeby od razu ci nagranie na serwer wrzucało np streamable
  • Odpowiedz