Wpis z mikrobloga

propagowanie tak szkodliwych ideologii powinno być karane, tak jak karane jest propagowanie komunizmu i nazizmu.

@camelinthejungle: Fakty są takie, że to natalizm jest szkodliwą arcyideologią, z której wywodzą się wszelkie pomniejsze, z komunizmem i nazizmem włącznie, i że to właśnie jego propagowaniu powinno się bezpardonowo przeciwdziałać za pomocą antynatalizmu, będącego w tym kontekście czymś na kształt swoistej antyideologii rozprawiającej się ze wszelkim ideologicznym złem mającym na celu utrzymywanie zbędnego,
  • Odpowiedz
  • 0
@efilist: Ten co trzyma transparent u góry nawet przysto. Fajnie jakby miał bąbelki podobne do niego. Chyba spróbuję go namierzyć i napisać do niego. Może sam z nim się umówie. Do tego fajny outfit ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@efilist: Co jest ważniejszego niż granie w GTA 6 w przyszłym roku. Wymień jedną rzecz. Już się nie mogę doczekać, mordko moja.
  • Odpowiedz
  • 0
@efilist: Pamiętasz jak pisałeś kiedyś do mnie, że "później mnie odblokujesz, bo nie chcesz, żebym Ci całego wątku zaspamował". Do dziś mam te piękne wspomnienia w serduszku i mózgu. Biorę tabletki na zwiększenie serotoniny i dopaminy. Czy lepiej byłoby gdybym był pogrążony w traumie po czasach dokuczania kolegów z czasów szkoły?
  • Odpowiedz