Aktywne Wpisy
micq +109
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
ApropoDefakto +435
Scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie coś. Przecież tym nierobom wystarczył by Fiat Panda. Cokolwiek co pomieści kilka blokad i tych dwóch przygłupów.
Pięknie się bawią za nasze pieniądze, może nie są potrzebni ale przynajmniej mają drogie niepotrzebne samochody
Rejestracja RP to Przemyśl chyba
Pięknie się bawią za nasze pieniądze, może nie są potrzebni ale przynajmniej mają drogie niepotrzebne samochody
Rejestracja RP to Przemyśl chyba

źródło: 1000006324
Pobierz
czy mogę się odezwać, czy mogę się przytulić - bo nie wiadomo, jak on zareaguje. Czy mnie odtrąci, czy syknie jak do najgorszego wroga, dając do zrozumienia że mu przeszkadzam, choć nic takiego nie robię. Mam dość proszenia o wspólny czas. Proszenia o rzeczy,
które w normalnym związku są…normalne. Mam dość dawania z siebie 90%, gdy on daje tylko 10, przez cały czas. Myślałam, i bolało mnie to, że jeszcze się nie oświadczył. Ale teraz przyznaję sama przed sobą, że cieszę się, że tego nie zrobił.
Najgorsze jest zorganizowanie sobie mniejszego i tańszego lokum, przez X lat zdążyłam nazbierać różnych rzeczy, z którymi nie wiem co teraz zrobię. Ale to chyba nadal mniejszy problem, niż codzienny smutek. Wstawanie z dobrym humorem aż do momentu w którym wchodzę z nim w interakcję, bo będzie na mnie burczał że stanęłam za nim w pomieszczeniu sięgając po coś, zamiast poczekać aż zrobi swoje i opuści to pomieszczenie.
Czuję się tak nieszczęśliwa w tej relacji. Długo myślałam, że tak już po prostu jest. Tak wyglądają relacje po paru latach. A jednak potrzeba bycia kochaną w głębi serca nie gaśnie nigdy. Zawsze zostaje myśl „co by było gdyby”.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozstanie #depresja
@hermetyczniee: bordo zobowiązuje
dwie osoby muszą dawać od siebie 100% zeby coś z tego było, jedna da 100 a druga 50 to też przez różnicę jedna bedzie zmęczona znajomością
I nie słuchaj pierdół o ścianach i tym, że nic
@hermetyczniee: pewnie każdej taki kit wciska żeby zapeklować
Jak się człowiek zauroczy to mu się przez jakiś czas faktycznie wydaje, że jego wybranka jest najpiękniejsza
Wiadomo, że to z czasem słabnie i pod wpływem różnych życiowych wydarzeń
sproboj znalezc normalnego chlopaka, a nie jakiegos z---a toskyka i narcyza.
Y, na 99% to z tobą są powazne problemy, więc tylko takich będziesz podobnych sobie przyciągać :)
@Zepsutetagi