Wpis z mikrobloga

czy wy tez zawsze jak jestescie w hotelu to po sobie sprzatacie? ja zawsze, nawet posciel sciagam a nikt inny tego nie robi i taki syf zostawiaja, ze az wstyd mi za nich
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@stormi jeśli wstanę normalnie i nie muszę się spieszyc to ściągam też pościel i składam elegancko a jeśli nie ma czasu to chociaż w miarę układam. W ogóle zawsze jak dostaje pokoje z kilkoma łóżkami to wybieram pojedyncze w kącie żeby było mniej sprzątania xD w hotelach jestem najczęściej służbowo i spędzam tylko jedną noc i więc chce być jak najmniej inwazyjny xd trochę to mentalność robacka ale no cóż
  • Odpowiedz
@stormi często jeżdżę po hotelach, taka praca. Staram się zostawić względny porządek, śmieci w koszu, ręczniki użyte na podłodze no ale bez przesady, jak płacisz ładnych kilka stówek za hotel to przecież sprzątanie pokoju jest wliczone w cenę, panie sprzątające tak czy siak muszą wszystko umyć przed następnym gościem.
  • Odpowiedz
@stormi: No ja na przykład nie rozumiem jak można płacić kilkaset złotych za usługę, a potem samemu ją wykonywać. Uważam, że wystarczy zostawić po sobie względny porządek i tyle. ¯\(ツ)/¯

Niedługo pewnie jeszcze napiwki trzeba będzie zostawiać na tej poskładanej pościeli.
  • Odpowiedz
  • 0
@stormi pracowałam w hotelach i bardzo mnie wkurzało jak ktoś ściągał, składał pościel albo ścielił takie wymemłane łóżko. już wolałam wejść do barłogu niż takie 'pomaganie'. ja jako gość ogarniam po sobie śmieci, ręczniki daję w jednym miejscu itd, ale pościel zostawiam w spokoju
  • Odpowiedz