Wpis z mikrobloga

Dobra chłopaki @mickpl możesz też o tym napisać bo masz większe zasięgi

#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.

IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować ten fragment i później go wyśmiać i dyskredytować.

Admin MNiedorozwoju jak to czytasz to możesz się z fejka nawet odezwać. Pomogę jak będę mógł

#nieruchomosci #afera
SatanWasa_Babyboomer - Dobra chłopaki @mickpl możesz też o tym napisać bo masz większ...

źródło: Screenshot_20241113_195129

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanAlbert: jezeli stanowski mowi ze wyemituje ten 15 minutowy filmik to mozna wykonac oba cele za jednym razem. niezla by to byla kompromitacja cwela gdyby wyemitowal film na swoim kanale ktory sam po nim jedzie (jego koneksje z deweloperami). chociaz wiemy, ze to sie nie stanie bo zwyczajnie wytnie te fragmenty xd
  • Odpowiedz
@okfmale:

Przeiceż jak powycina to będzie sraka, bo sam zaprasza do stworzenia 15 minutowego filmu i potem to będzie bardzo mocny argument na koneksje Stanowskiego, prędzej pójdzie w taktykę z wyśmiewaniem dlatego ten film trzeba dobrze merytorycznie przygotować.
  • Odpowiedz
@Satan_Was_a_Babyboomer: 15min to sam wuwunio robi jako sonde uliczną…
Do tego materiału przydałoby się wysłać zapytania na e-mail do wszystkich 460 posłów z pytaniami czy popiera kredyt0% oraz jakie ma zdanie…
Oprócz tego patologia w urzędach i władzach gmin bo np. Odmawiają przyłączy kanalizacji czy wody do działek mimo mpzp!
  • Odpowiedz
@PanAlbert Tytani intelektu obawiają się ze stanowski ich zgnoi po tym jak zapewnił im darmową platformę więc nie zrobią nic albo zgnoją Stanowskiego - wtedy na pewno weźmie ten materiał, opublikuje i dzięki temu ich nie zgnoi.
Jestem zły na siebie samego że przez krótką chwilę (wczoraj) myslałem że wykop jeszcze potrafi coś zdziałać albo zrobić.
Jak się okazuje wykopowe grono "ekspertów" potrafi się tylko zesrać na podstawie swoich urojeń i
  • Odpowiedz
Warto znać kontekst i "pytanie na które stano się oburzył", no nie jest to krótkie pytanie... i nie jest też zbytnio pytaniem... ale oceń samo @Twardy_N------k

Może i nie ma za wiele wspólnego z rzeczywistością ale jak wiadomo @Satan_Was_a_Babyboomer: opiera swoje rozumowanie na rzeczach które "mają się wydarzyć" to i opieranie na tych które się nie wydarzyły też nie jest problemem.
JackobC - Warto znać kontekst i "pytanie na które stano się oburzył", no nie jest to ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz