Aktywne Wpisy
TfarukBartus +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Korba112 +150
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
#stanowski rzucił naszemu koledze wyzwanie więc osobiście ja sugeruję zamieszczenie w materiale informacji na temat kumpla Stanowskiego z PZFD oraz roli tej organizacji żeby mu jego cwaniakowanie w pięty poszło. Myślę że jak macie jakieś info o Wandzelu i Poznańskiej Hydrze to mogą się przydać. Skorzysta to skorzysta nie to nie.
IMO wydaje mi się że Stano chce wyemitować ten fragment i później go wyśmiać i dyskredytować.
Admin MNiedorozwoju jak to czytasz to możesz się z fejka nawet odezwać. Pomogę jak będę mógł
#nieruchomosci #afera
@Satan_Was_a_Babyboomer: Tobie zależy na zablokowaniu szkodliwego wspierania deweloperów kasą podatników czy na waleniu w Stanowskiego?
Umie zrobić show plus ma możliwości i zasoby
Na tym pierwszym z tym że gdyby rzeczywiście Stano chciał walić to by już dawno kręcił Małysza a tak chce On uciąć temat moim zdaniem dlatego też najlepiej jak będą w materiale rzeczy których się nie może wyprzeć plus wyciąć
Jedni twierdzą, że 2% obniżyło ceny mieszkań przez dopłaty do kredytu, więc osoby korzystające zapłaciły faktycznie mniej.
Drudzy twierdzą, że 2% zwiększyło ceny mieszkań, że dopłata do kredytu została pochłonięta przez wzrost ceny mieszkania. I ostatecznie z 2% wychodziło drożej niż przed ruszeniem programu. Toteż faktycznie zapłacili
Skoro każdy podniósł cenę mieszkań do maksimum na ile pozwalały dopłaty a ludzie i tak to brali bo mieli tani kredyt plus efekt FOMO.
W konsekwencji ktoś kto się urodził rok wcześniej albo dwa ma na starcie mele w ryj w postaci wyższych cen nieruchomości bo Ci co sprzedali albo kupują kolejne na kredyt z wysokim wkładem albo po prostu czekają na kolejną pompę
@Satan_Was_a_Babyboomer: czy mieszkania z 2% były faktycznie tańsze. Jestem przeciwny 0%. Ale widzę argumenty drugiej strony, że 0% ma obniżyć ceny mieszkań. To pytam czy ktoś to policzył.
Nienawidzę tego jak jutuberzy mijają się z clue całego problemu i mam ochotę mówić o tym wszędzie, długo, głośno i do każdego w zasięgach.
Tak mi dopomóż
@N331 Weź punkt odniesienia mkeszkanie za np 500k.
Przez tani kredyt mieszkanie
Komentarz usunięty przez autora
Albo się łapałeś i miałeś tańszy kredyt albo nie (bo miałeś przepisany jakiś dom Podkarpaciu po babci) i miałeś droższe mieszkania przy droższym kredycie
@Satan_Was_a_Babyboomer: i to jest argument zwolenników 0%, że trzeba wprowadzić i zostawić jak 800+
Ja tu tylko robię memy ale myślę że będzie kolabo
@Satan_Was_a_Babyboomer: odbiorcami kanału zero są głównie prawicowo-centrowi mężczyźni z pod bandery konfy/nowoczesnej. Skończy się tak że mn niedorozwoju stworzy 15 minutowy materiał o rynku nieruchomości koneksjach lobbingu, potrzebie wprowadzeniu podatku katastralnego i wyższego podatku od wynajmu itp i stano połowę tych rzeczy wyśmieje że są lewackie tak jak zrobił show z nie wiem jasia kapeli. A uwierz mi mając cały zespół nie