Wpis z mikrobloga

Podczas wgrywania na nowo systemu do iPhone 6s poprzez telefon podłączony do pc i aplikację iTunes w trakcie za każdym razem w różnych odstępach czasu wyskakują błędy i instalacja zostaje przerwana. Próbowałem telefon podłączać do różnych portów USB, zarówno 2.0, 3.2 czy nawet USB C SS i za każdym razem to samo. Co może być przyczyną i co zrobić żeby zainstalować ten system? Nie znam się na srajfonach totalnie, a robię to dla koleżanki która zapomniała pinu i trzeba było usunąć system, ale zainstalować go już nie mogę... Proszę o pomoc ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#iphone #telefony #os #macos #apple #informatyka #komputery #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Mystoo dodam jeszcze iż kody tych błędów za każdym praktycznie razem są inne, jeśli to ma jakieś znaczenie. W necie polecali przepinać telefon do innych portów USB, ale za każdym razem to samo. Wymiana kabla na inny też nic nie dała.
  • Odpowiedz
@Mystoo: rozumiem, że chcesz tylko by system czysty był?
Czy opcja Erase z jej konta iCloud albo ta sama wybrana w apce Apple Configurator nie pyknie?
  • Odpowiedz
  • 0
@botellon: @zenon_z_chorzowa1 nie wiem. używałem programów iTunes oraz Urządzenia Apple i te programy niby same ściągnęły zaktualizowaną wersję systemu do tego telefonu, próbowały ją wgrywać, ale zawsze przy etapie "sprawdzania odtworzenia" wszystko się zawieszało i wyskakiwał jakiś błąd. za każdym razem kod błędu był inny, jakby coś do końca nie chciało się wgrać, ale przed zdjeciem starego systemu telefon działał, więc dziwne. dysk raczej się nie jest uszkodzony, a
  • Odpowiedz