Wpis z mikrobloga

#bitcoin warto się załadować jeszcze? niby ładować przy 91 to głupota, ale ja wyszłam i zestabliłam się pierwszy raz od lat na 68 bo mnie stresowało to wachanie 60-69 i podrygi pod nowe ath i bałam się że po pewnej nocy obudzę się załadowana na ful na 40, przy 72 lekko w-------a czekam na spadek i czekam i nie wiem czy to mądre załadować się przy 91 i zgarnąć te 10% jak lecimy na 100k czy czekać na dołek bo zgodnie z wykopową doktryną wyszłam tuż przed pompą wydaje mi się że efekt psychologiczny każe oczekiwać 100k
najgorsze żę w 2017 zrobiłam dokładnie to samo, przy pompie z 3k do 30k po tym jak żałowałam że nie weszłam, na 60k stwierdziłam że ten pociąg odjeżadza więc załadowałam się na full i nie sprawdzałam wykresów pół roku i trzy lata czekałam na odkucie by niechcący zrobić na jednym shitcoinie x2 całego portfolio w jeden wieczór, później p-------ć ćwierć przy próbie powtórzenia i powrócić na łono bitkonika niczym marnotrawna córa stwierdziłam że nie ma co dywersyfikować
niby jestem świadoma że walnie i wtedy wskoczę ale co jak nie
KingaM - #bitcoin warto się załadować jeszcze? niby ładować przy 91 to głupota, ale j...

źródło: bitkonia

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingaM możesz wejść teraz, jeśli będzie korekta to ją po prostu przeczekasz i tak w końcu wyjdziesz na +, ale jak nie masz psychy to daj sobie spokój
  • Odpowiedz
@KingaM mam to samo. Złota zasada. Lepiej zarobić mniej niż stracić. Nigdy nie ustrzelisz pełnego ruchu. Sama sobie ustalasz swoje zadowolenie. Mocno się wzbraniam przed kupnem teraz bo niby można ustrzelić 10% ale jak jebnje 40% to pół roku będzie to odrabiało. A większe jest prawdopodobieństwo że jebnie
  • Odpowiedz
@KingaM po co próbujesz trejdowac, po prostu dokupuj regularnie BTC i nie sprzedawaj. Bądź gotowa, że może zjechać 50%, wtedy tym bardziej dokupuj. Im mniej kombinowania tym lepiej.
  • Odpowiedz